Wednesday, January 7, 2015

Esimesed sammud Norra suunas


Ma olen endale nüüd pähe võtnud oma Norra projekt ära teha. Esimesed sammud on tehtud ja nii saatsime Dadamora, Mimi Disaini ja Bluebirdiga møned riidekomplektid Norra blogijatele testimiseks. Et mida nad arvavad. Nagu arvata oli, siis Norra on üsna klassikalise maitsega ja väga eksperimenteerida värvide ja lõigetega ei julge, kuid sellest hoolimata said esimesed katsetused nö rohelise tule: http://braakmakergatan.blogspot.no/2015/01/estlandske-barneklr.html?m=1
Bluebirdi pakike ei olnud kahjuks veel kohale jõudnud, nii et arvamuse nende kohta saame natuke hiljem.

Mina sain innustust ja ilmselt juba märtsis sõidame me Britt Idaga Norra, et veel üks sammuke astuda. Ma hoian pöidlad pihus! 





Fotod: Emmy Jensen/www.braakmakergatan.blogspot.com

TÕLGE: 
Dadamora on keskendunud riietuse ülemisele poolele ja mänguasjadele. Alguses olin ma nende kollektsiooni vaadates kahtleval seisukohal, aga see hakkas mulle meeldima. Riided meenutavad veidi Bobo Choses brändi, aga on lihtsama lõike ja trükiga. Mulle meeldisid väga heledad ja tagasihoidlikud värvid, mis sobivad hästi teksadega. Mulle tundus siiski, et valik oli natuke väike. 

Teine bränd, mida pidin testima, oli Mimi Disain. Osa nende toodetest ei olnud üldse minu maitse, osa aga oli täpselt õige. Need riided, mis mulle kõige enam meeldisid, olid kahjuks valikust juba väljas, aga ei olnud võimatu leida midagi muud. Sinine seelik meeldis mulle väga. Kahjuks oli see natuke suur, kuid õigel ajal leiab see kindalsti kasutust. Kleit oli kahjuks väike, kuigi oli sama suurusega, mis seelik. See ajas närvi, kuid ei ole ebatavaline, et numbrid varieeruvad. Internetist on niimoodi raske tellida. Aga kleit oli kena. Pehme ja mugav ja piisavalt stretch. Samas ei meeldinud mulle üldse, et riided on eest lühemad kui tagant. Kleit ei ole tegelikult nii lühike nagu see tundub istuval pildil. Tegelikult oli see väga hea pikkusega, kuid mulle oleks meeldinud kui see oleks olnud nii eest kui tagant ühepikkune.

Kokkuvõttes ütlen, et see ei olnud päris minu stiil, aga kui nad läheduses poe avavad, siis kindlasti lähen ma uudistama, et midagi ilusat leida. 

Mul on väga hea meel, et Emmy kaasa lõi. Kuna Norras on blogimine maksustatud, siis ei ole niisama lihtne leida kedagi, kes oleks nõus tasuta asju testima. Ma püüan siiski mõned veel leida, sest tegelikult ei vaja ma hetkel reklaami, vaid just sellist ausat tagasisidet. Ja mitte vaid lasteriiete kohta. 





7 comments:

  1. väga (no ikka kuidagi erakordselt) konkreetne kriitika, aga lõppkokkuvõttes ju pigem väga positiivne. ülilahe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Konkreetne jah:) ei saa öelda, et ma norra puhul sellise konkreetsusega harjunud olen, aga siiski konstruktiivne kriitika on edasiviiv jõud, eksju:)

      Delete
    2. ma ehmatasin ka, et kuidas norrakates sellist toorest viikingit on, kui rootslased niii arad ja pehmod on :D aga see pole üldlevinud standard, ma saan aru...

      ma usun tegelt, et säärane toorelt aus kriitika mõjub ilmselt palju parema reklaamina, kui ninnunännu "ma ARMASTASIN absoluutselt KÕIKI asju, mis mulle saadeti, olenemata mu isiklikest eelistustest" :)

      Delete
  2. Järve Keskuses on ScandiKids pood http://www.scandikids.ee/ mis müüb põhjamaade (aga ka eesti) lastemoodi. Käisin just ükspäev seal ja mõtlesin, et huvitav, kas on kusagil riigis mõni pisike butiik, mis müüb ka eesti lastemoodi sellisel kujul. Suured tegijad ilmselt on siin ja seal jala ukse vahele saanud, aga just väikestest mõtlesin.

    Igatahes vahva mõte! Loodan, et saad asja kenasti käima! Kivi kott!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ise loodan ka, et asja kenasti käima saan. Lootus sureb igatahes viimasena.

      Delete
  3. Norras on blogimine maksustatud?? Mismoodi?

    ReplyDelete
  4. Väga lihtsalt. Blogijad saavad reklaamposti eest raha ja maksavad selle pealt makse.

    ReplyDelete