Monday, January 19, 2015

Siniste mokassiinide esmaspäev. Võida endale seksikad jalavarjud! /Blå mandag med nye mokasiner. Vinn et par!



Mokasiner  har vært i motebildet en stund, ekstrapopulære ble skoene da Katie Holmes viste seg i boyfriendjeans og mokasiner. Mokasin-mote er hot.
Na er jeg selvfølgelig  ingen mote-blogger, men jeg vet hva jeg liker og hvis jeg finner noe jeg syns er verdt å dele med andre gjør jeg det. Jeg har alltid likt høye hæler, men  når jeg trasker rundt med en 11kg baby på ene armen og vesken (vesker) på andre, liker jeg av praktiske grunner flate sko. Mokasiner er yndlingskoene mine - jeg syns de er sexy, pene og praktiske.

Jeg ble litt overasket da jeg en stund siden fant siden til ShoeShi da jeg let etter nye sko.
To estiske damer som skaper noe så stilig og praktisk. Ikke at det overasker med at det finnes mange gode ting i Estland, men sko...Det var noe nytt.  Lekre, ikke sant? 







  
Jeg er sa glad at også disse skoene er "pakket i kofferten" for mitt norske-prosjekt. Jeg krysser fingrene at alt går som planlagt og allerede i april-mai har jeg en liten butikk i Oslo.
Vil du vinne et par? Du kan delta i Instagram-giveaway.  Post bildet ditt av sko på ditt Instagram konto, tag @eveliisku og #shoeshi_giveaway. Du kan poste bildene til 13.02


Pilt on illustreeriv

Norra proekti jaoks "kohvrit pakkides" sattusin ma kokku Ingeriga. Mõnikord öeldakse mulle, et küll sa oled ikka tegus naine, et jaksad seda ja teist ja kolmandat. Ma ise ei arva, et minus midagi väga erilist on. Selliseid tegusaid inimesi on  palju palju palju. Inimesi, kes loovad midagi. Kes teevad oma unistusi teoks. Üks neist on Inger - ShoeShi kingade looja.

Kas te teadsite, et Eestis toodetakse nii kauneid kontsakingi, mokassiine ja baleriinasid? Ei teadnud? Nüüd siis teate. Just selliseid seksikaid jalavarje siin toodetaksegi. Lisaks sellele, et need on kaunid, on need loodud liikumiseks. Mugavad nii autot juhtides kui 11kg beebi kaenlas ringi trampides. Klassikalise disaini ja silmatorkava värvivalikuga. Kevad ei ole enam kaugel;)
Sobivad iga riietuse juurde. Imelised jalanõud. Mul on hea meel, et need "autojuhikingad" nüüd ka minu kohvris on.


Kuidas Inger ShoeShini jõudis? Nii nagu tihti ikka, siis kõige paremad ideed sünnivad praktilisest vajadusest. Siin on Ingeri lugu:

Enamuse oma tööelust on ta töötanud müügialal. Esimene tõsiselt võetav töökoht oli ettekandja-baaridaamina. Sealt on ilmselt alguse saanud ka armastus toidu ja joogi vastu. Edasi tegi Inger vahepõike kosmeetikamaailma, tegeles professionaalse kosmeetika müügi ja turundamisega. Umbes kuus aastat tagasi asustööle alkoholi maaletooja juurde ja jõudis jookide maailma tagasi, kuhu ta suuresti ka pidama on jäänud.  Eelmisel suvel viskas õnnelik juhus ette võimaluse hakata kohvikupidajaks. Nii otsustas naine koos  elukaaslasega, kes on samuti üdini toitlustusinimene, väljakutse vastu võtta. Suvekohvik on Rannapargi Cafe ja asub Pärnus. Inger tunnistab, et see ei ole kõige kergem töö maailmas, aga pakub kindlasti rahuldust. 

Kuidas ta  kingadeni jõudis?

Nii palju kui ta mäletab on tal terve elu olnud probleeme jalgade ja jalatsitega. Ta on pikka kasvu ja suure jalaga, nii et on  oma jalgade tervisele elu jooksul palju kahju teinud kandes ebamugavaid ja mittesobivaid jalatseid. Naine tundis puudust just nendest kingadest, mida igapäevaselt kanda ja mida annaks sobitada erineva riietuse juurde. 
Sellised kingad mõjutavad enesetunnet kõige rohkem, sest enamuse ajast kanname me just igapäevaseid lemmikkingi. Kontsakingade nimel tulebki vahel mugavuses ohverdusi tuua, aga õige ei ole ohverdada mugavust ega ka jalgu oma igapäevatoimetustes. Siit ka armastus tema mokassiinide vastu. Need lihtsalt on nii mitmekülgsed ja mõnusad, kuid üldjuhul ka väga kallid.
Nii otsustaski Inger koos sõbranna Berit Väljaotsaga, kes samuti nõu ja jõuga lööb ShoeShi tegemistes kaasa, et miks mitte. Luua sellise jalatsibrändi, mis pakub valikut ka suuremale jalale. Nagu ütleb nende slogan - ilu ilma piirideta. 
Kõige raskem, peaaegu, et võimatu, tundus leida sobiv kingade valmistaja. Olulised on nii tingimused kui kvaliteet. Ega keegi just tormi ei jookse, et väikse Eesti väiksele brändile natuke kingi toota. Lõpuks leiti siiski  sobiv koostööpartneri ja siin nad nüüd on. Omaenda kingabrändiga.

Pilt on illustreeriv

Tahad endale paari ShoeShi mokassiine võita? Selleks tuleb sul postitada pilt kingadest/kingadega oma Instagrami kontole (vaata, et see oleks avalik!), tagi ära mind @eveliisku ja lisa #shoeshi_giveaway. Kui sul Instagrami pole ja sa ei soovi seda ka teha, siis võid pildid postitada ka mu FB lehele:  https://www.facebook.com/diipkunstiinimene. Piltide postitamiseks on aega 13.02ni - võitja kuulutame välja sõbrapäeval. Olge loomingulised. Võidab kõige rohkem "laike" saanud pilt. 

Selleks, et olla kursis ShoeShi tegemiste ja uudistega, liitu nende Facebooki lehega. Minu lehega võid ka liituda, siis on lihtsam olla kursis nii selle kui ka teiste auhinnamängudega. 




4 comments:

  1. Oleks ma raseduse ajal nendest kuulnud... otsisin nagu tikutulega taga suviseid MUGAVAID kingi. Kõik olemasolevad hõõrusid jubedalt, sest jalad olid 9. raseduskuul suht paistes.
    Aga nüüd rändavad need igatahes kevadisse soovinimekirja, hakkan vaikselt raha kõrvale panema :)

    ReplyDelete
  2. Õudsalt tahaks ühte toredat kingapilti postitada, Instat pole, aga FB lehel ei näe kuskil kohta, kus seda teha võiks :S

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lihtsalt postita siia lehele: https://www.facebook.com/diipkunstiinimene?ref=hl

      Delete