Saturday, January 11, 2014

Mis sa oskad kosta?

Ma nüüd ei teagi, kas olla meelitatud või segaduses, et mis mulje ma endast siis internetiavarustes jätta olen suutnud, et mulle  FB postkasti  selline kiri oli tulnud:

"Tere, loodan et ma ei eksi ja oled kena, ma olen diskreetse sõbranna otsingul, sponsoreeriks 800 eur -ga kuus. Kohtuda sooviks Tartus või Tallinnas kord nädalas tunnike, kui oled huvitatud, siis edasi suhtleks diskreetsuse huvides meili peal xxxx"

Ma võiks muidugi selle meiliaadressi ka siia avalikult panna, sest võib olla leidub tüdrukuid, kes sooviks endale sponsorit leida, aga noh...Igatahes kui keegi nüüd arvab, et on Härra Sponsori ahvatleva ettepaneku jaoks piisavalt kena, siis ma võin meiliaadressi jagada. Peaasi, et te olete vähemalt sama kenad kui mina. Ei tahaks ju Härra Sponsorit solvata ja talle mingeid tölle ette sööta.

Aga no tegelikult ka. Millega ma sellise pakkumise au osaliseks olen saanud? Ilmselt olen ma nii atraktiivne, et ka suvalised tondid ei saa mu pilti nähes rahulikult edasi elada ja sellest nii ahvatlev pakkumine. Aga kuidas üldse suvaline tont minu FB lehele sattus? pani guugl otsingusse "kõige kaunim naine Eestis" ja sattus minu lehele?  

Igaks juhuks annan teada, et kui nüüd kõik meeleheitel mehed peaksid mind kirjadega pommitama hakkama, siis ärge palun raisake aega. Ma tegelikult kaalun hetkel 63,8 kg, mu kõht meenutab väiksemat sorti õllekõhtu, mu säärtel on aimata tselluliiti, silmade all on kotid  ja iga kolme tunni tagant ripub üks väikene elajasekene mu rinna otsas. Abielus olen ma muidu ka. Kui see peaks kellelegi üllatusena tulema, siis õnnelikus veel pealekauba.



 

2 comments:

  1. Julmalt seff fotoshjuut, üks ägedamatest!Kristina

    ReplyDelete
  2. Äsja veel buduaaris oli kuskil artikkel kus mingid naised rääkisid ,et neile tuleb facebooki kuhjaga siukseid pakkumisi :D

    ReplyDelete