Wednesday, January 29, 2014

Ilmetust ilmekaks

Veel üks ilmetu Jyski kummut sai veidi ilmekama välimuse. Mina olen rahul. Õnneks on nüüd tõesti salvrätid otsas.  Ma olen ju unstoppable, mine tea äkki poleks taibanud enne lõpetada kui kogu tuba oleks roosidega kaetud olnud. 


Ja nii veider kui see ka pole, siis see imearmas häll, mille ma Telliskivist suvel soetasin ja milles Britt Ida küll minimaalselt maganud on, hakkab väikseks jääma. Last pole justkui ollagi, aga asjad kipuvad väikseks jääma. Samas 61 sentimeetrit last on ikka täitsa palju rohkem kui 50 sentimeetrit last.



2 comments:

  1. Eveliis, kui Sul jääb aega - viitsid teha mingi pisikese juhendi, KUIDAS täpselt see kummut nii lahedaks sai? Et mis värve kasutasid, mitu korda jne. Me värvisime Irisele kappe tema tuppa, aga mul on üks valge kummut ka, millega pean midagi peale hakkama - olen salvrätitehnika peale mõelnud enne, aga ma eeldan ,et see kummut on enne millegagi värvitud ka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. See oli see selline tavaline puidust kapp, ilma laki ja muu jamata, selliseid on kôige lihtsam tuunida. Kôige lihtsam variant on valge spreiga üle teha, siis jääb selline veidike läbikumavam. See kummut sai üle tômmatud paar korda valge puidupeitsiga. Paned nii palju kihte kui palju tahad, et kataks pôhimôtteliselt. Alati vôib ka valget mööblivärvi kasutada, aga mu meelest see jääb liiga paksu korrana ja mitte SEE.
      Ja siis polegi muud kui otsid sobiva salvräti, eemaldad salvrätil tagumised nö lehed, et jääb vaid pildiga ôhuke leht. Asetad paigale ja decoupage liimiga katad ära. Môned katavad veel kogu pinna lakiga, aga mina pole kummutitel vajadust näinud selle lisaliigutuse jaoks:)
      Vot, nii lihtne see kunst ongi. Ahjaa, kui decoupage liimi ostad, siis vaata, mis materjalile môeldud. Saan aru, et neid liime on nii puidule, klaasile jne eraldi.

      Delete