Sunday, January 19, 2014

Hakkab pihta

Nagu ma lubasin, et laps ei hakka kunagi meiega ühes voodis magama, eriti meie vahel, et me kunagi ei hakka sosistama, kui laps magama on jäämas ja ei hakka titehäälega rääkima, lubasin ma ka seda, et mina küll ei hakka oma raha vaid lapse peale raiskama.

Läksingi siis paar päeva tagasi ühte  kaubanduskeskusesse, et osta seemisnahast saabastele mingit ainet, mis need kuiva ja kenana hoiab, kuid leidsin, et see maksis liiga palju, et ei raatsi ikka. Ja astusin läbi paarist teisest poest. Viga! Suur viga! Poodides on ju allahindlused.
Mis te arvate, kas ma ostsin midagi endale? Muidugi mitte. Lahkusin poest hunniku lasteasjadega. Mis otseloomulikult läksid kordi rohkem maksma kui mu saapavahend oleks maksnud. Lasteasjad lihtsalt on nii armsad!  Ma tunnen, et see on alles algus. Ja mul on tunne, et ma pole meie suguvôsas ainus, kes lasteriiete ostmise haigusesse on nakatunud:) 


PS: aga päris lootusetu olukord veel  siiski pole. Endale ostsin ma saapad. Tartust. Dagne valetas, et Tartust ei saa saapaid. Sai küll. Juba esimesest poest. Allahindlusega kusjuures:)

4 comments:

  1. Tead, ma äkki pole veel saabaste poodi jõudnud. Suure hurraaga lähen endale midagi ostma, kui siis satun lasteriiete osakonda ja .....ma arvan, et rohkem sõnu pole vaja. Isegi Silverile ütlesin, et ära sellel kuul mul lapsele midagi osta luba. Aga, kuidas saab mööda minna roosadest asjadest, kui nad on -50% ja võtad kolm, kuid maksad kahe eest. Jumal tänatud, et ma Tallinnas ei ela, sest seal on kindlasti suurem valik kui Tartus.Kiusatust oleks liiga palju. Aga endale pole ma mitte midagi ostnud, sest ma ei raatsi:)
    Muideks, nägin täna sind unes, kuid me olime ilma lasteta ja shoppasime väga peenes poes, kus polnud asjadel isegi hindasid peal. Aitasid mul mingeid lühikesipükse ja pluusi osta.

    ReplyDelete
  2. Sellesse peenesse poodi läheks küll:) Aga mis roosadesse allahinnatud asjadesse puutub, siis nendest on VÕIMATU mööda minna! Ma püüan poode nüüd vältida ülejäänud allahindluste aja.

    ReplyDelete
  3. Ma defineerin selle "esimese lapse sündroomiks" :)
    Nt teise lapsega on juba iseendal oluliselt suurem rõhk ja ostad endale asju, mida ehk kodus istuva titemammama vaja polekski:) lapse riietuses on märksõnad praktiline ja mugav;) Roosast on saanud pigem värv, mida vältida kui eelistada:)

    A.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pean su sõnu uskuma, praktikas ei hakka järgi proovima, selleks peaks ju veel ühe lapse saama:D

      Delete