Monday, December 23, 2013

Pühadesoovid!

Teate, mis! Ma mõtlesin ümber. Ma ei taha jõuludeks mitte midagi. Mitte midagi muud, kui et Diip rahule jäetakse. Et me saaksime korraks veeta aega pere seltsis, mitte tegeleda kõige absurdsemate probleemidega.
Me lepime kokku, et kuna ilmselt toidulõhnade levimises on süüdi ehituslik viga, siis arendaja püüab selle probleemi lahendada ja meile antakse teada tulemusest. Selle asemel saame me aga kirja, et probleemiga on vaja tegeleda, sest muidu kaasnevad sellega "suured kahjud". Ma ei tea, kas ma olen loll või ma ei saa enam aru, kuidas veel rohkem saaks tegeleda kui juba see, mis kokku lepitud.
Ma lihtsalt tahaks, et me saaksime korraks neist probleemidest puhata. Kasvõi jõulude ajal. Aga ei. Seda ei ole ju palju palutud?


Kõigile teile, armsad sõbrad, soovin ma aga kauneid pühi. Nautige aega pere ja lähedaste seltsis. Ja veelkord aitäh teile kõigile, kes meile hea sõnaga toeks on olnud!



3 comments:

  1. Vaatasin, et ühtki kommentaari pole, aga ma ei ole absoluutselt kindlasti ainus, kes lohutada tahab, öeldes näiteks, et Diip on nende paari kiusliku inimese kiuste mitusada korda enamate inimeste lemmik. Seega ärge laske oma jõulutujul langeda -- ajate õiget asja ja teete seda hästi :)

    ReplyDelete
  2. Kuule, see pole normaalne enam. Kas politseisse ei saaks neid ähvardusi anda, hoiaksid silma peal. Ilmselt pole ju üllatus, kes teile sisse murdis= Ikka see sõber, eks? Ma kardan, et ta võib veel midagi hullemat teha. Ja turvakaamerad ka igale poole!!! loodan, et asi laheneb, ilmselt on asi puhtas kadeduses.

    ReplyDelete
  3. Ma ei ole see, kes teie peale kusagil kaebamas käiks, aga soovitan proovida ennast nende elanike olukorda panna. Kas sa ise tahaksid, et sinu kõrvalkorterisse tehtaks söögikoht, kus terve päeva vältel süüa tehakse ja toidulõhnasid levib? Ma ei usu hästi, et keegi seda tahaks. See on vältimatu, et toidulõhnad levivad naabrite kodusse. Ilmselgelt arendajalt siin abi loota on täiesti mõttetu tegevus ja naabrid teavad seda liigagi hästi.

    ReplyDelete