Monday, December 9, 2013

Menüü lukus

Esimene lõplik versioon menüüst läks lukku 20.oktoobri paiku. Täna toimub köögis menüü vol 8 läbikatsetamine ning menüü läheb tõepoolest lukku. 
Te ei kujuta ette kui  raske on siin söögilõhnade sees istuda, need on nii hullumeelselt hõrgud. Ajavad lausa hulluks! Eriti mind, kes ma end kaerahelveste ja tatra dieedil hoian Ida pärast. 
Ja mööda jalutavad inimesed piiluvad vargsi avatud kardinaga aknast sisse. Uskumatu, et kohe varsti saame me nad ka sisse kutsuda:) 
Kaua tehtud kaunikene!



Ma tegelikult ei tahtnud oma kõverate jalgade peegeldust pildistada, vaid Diipi uksekleepsu, aga veidike valgust pildile lisades tulin ma ise ka nähtavale:)

2 comments:

  1. oot, ja see tatra-kaerahelbe-variant siis töötab või? lukas (7 nädalat vana) siiamaani magas nagu miška öösiti (no sõi, aga vaikselt), nüüd mingi nututeema neli-viis ööd. kahtlustan ka miskit toitu, aga näppu peale panna ei oska :S

    ReplyDelete
  2. Ma päris nii puhas pole ka olnud tglt, natuke sepiku-juustu-vorsti-saiu on ka hommikuks suhu läind ja Diibis paar makrooni või üks tassikook...ma ei tea, kas kokkusattumus, aga nuttu on vähem olnud. Ei taha ära sõnuda, sülitan kolm korda üle õla ja jätkan enda piinamist. Rahulke õhtute nimel

    ReplyDelete