Friday, December 20, 2013

Detsembris meil ikka juhtub asju

Küll on detsembris meil katki läinud auto, küll on mind üllatanud üüratud elektri- või telefoniarved, isegi koondatud on mind detsembris. Ka see detsember ei ole erand. Seekord käisid meil päkapikud. Aga mitte sellised head jõulurõõmu jagavad isendid, vaid Grinchi sugulased. Võtsid kaasa rahasahtli ( väikese saagiga, aga ikka), parimad konjakid ja mahlapressi. Luku muukisid ka lahti. 
On ikka õõvastav kell neli öösel saada telefonikõne, et teate, te peate nüüd siis tulema, sest teile on sisse murtud.

Aga teate mis kõige veidram? Ma ei jaksa isegi enam kurvastada, olukord on lihtsalt juba liiga absurdne. Ma ei jaksa probleemide üle kurvastada. 
Ma hoopis rõõmustan. Rõõmustan, et kõige kiuste on meil ikka tööl suurepärane meeskond, me oleme saanud väga palju positiivset tagasisidet, saanud sellest innustust ja uusi ideid tulevikuks ja krt! me pakume oivalist lambakotletti, tegelt ka. 
Ahjaa, "Tallinna esihipster"*, tõeliselt minu masti diip kunstiinimene on ka meiega. 

* diip sinine turukott on selles uues hüüdnimes süüdi. Popid New Balance tossud aitasid veidike kaasa. Hipsterlikult diip või diibilikult hipster. Vahet pole. Tuju hoiab igatahes üleval. Ka s...s olukorras. 

2 comments:

  1. Meil ka kehv aasta, kui nüüd mõelda - avarii, auto mahakandmisele, vargus - kahju üle 2000 euro. Ohhh, õnneks tuleb uus aasta.

    ReplyDelete
  2. Natuke lohutav on teada, et ma pole ainus, kel ebaõnn sel aastal kandadele astunud on. Varasemaid asju peale eluarmastuse kaotuse ei hakka meenutamagi, aga viimase pooleteise kuu jooksul on palju juhtunud: sain kõne, et üürikorter, milles elan, põles koos mu asjadega maha (õnneks oli asjas paanikat rohkem kui asi väärt oli, aga šokk ja kuu-aega-vinguhaisune kodu, pluss mujal elamine tegi elu keeruliseks küll), siis selgus, et voodi+madrats on nii kehv, et enam ei puhka öösiti välja, uut tarvis; lisaks ütles külmkapp üles just nüüd, jõuluajal.. tegin lisatööd, mille eest lubati mulle ka tasu kuid jäin sellest ilma.. ja aasta ei ole veel otsas.. osad lohutavad mind, et kui midagi hakkabki pekki minema, siis läheb kõik.. ise tahaks mõelda siiski nii, et enam hullemaks minna ei saa, ainult paremuse poole :D

    ReplyDelete