Friday, November 15, 2013

Miks vaene laps oma voodis magada ei saa

Viimased paar päeva on Britt Ida jäänud parema meelega magama süles, veel parema meelega jääks ta muidugi magama otse rootsi laua taga, aga no lihtsalt süli sobib ka. Tõstad voodisse ja kisa lahti. Nii oleme me läinud kergema vastupanu teed ja tal süles magama lasknud jääda. Eile istus tädi Merle näiteks Britt Idaga kolm tundi liikumatult diivanil, laps vist arvaski, et jube mõnus rääkiv diivan, et ei viitsi üldse ärgata.
Kodus kordus sama stsenaarium. Tõsi, kui ta sügavamasse unne vajub, siis on ta ikka võimalik oma asemele tõsta ja sinna ta ka rahulikult lõpuks magama jääb, paneb veel nunnult käed põse alla ja muigab omaette kavalalt.
Aga kuhu sa ta ikka tõstad, kui Orkut on lapse voodi vallutanud ja keeldub sealt lahkumast. Või on Britt Ida kassiga mingi kokkuleppe teinud. Et kuule, ole hea kass, maga ise minu voodis, siis mina saan süles magada.
See on ju ka võimalik. Sest ilmselgelt lisaks sellele, et ta on ju maailma kõige ilusam laps, on ta ka imelaps. Imelaps, kes oskab kasside keelt:)

1 comment:

  1. mhmh, meil ka sama diil kassiga. et jumala eest ei peaks voodis magama, ikka kaisus või süles. no äärmisel juhul diivanil.
    :)

    ReplyDelete