Monday, August 26, 2013

Emotsioon nr 58 ehk rase ja haige

Ei, mitte peast haige. Vaid haige-haige. Külmetunud. Köhast suutsin ma lahti saada. Kusagilt õnnestus mul aga selle asemele endale külge hankida selline nohu, et juba teist päeva turtsun ma nagu katkine automootor, mu silmad jooksevad vett, ma ei tunne enam oma nina, see on katki nuusatud...mul on kopp ees! Ja see looduslik p**k, mida rasedad päris rohtude asemel kasutada võivad, ei toimi grammivõrdki. Isegi mitte natukene ei tee need mu enesetunnet paremaks. Ma ei jaksa enam aevastada! Ma ei jaksa enam isegi pikali olla ja telekat vaadata. Sealt ei tule mitte midagi peale Say Yes To The Dress või Cake Boss'i. Ma olen neid kahe päeva jooksul oksendamiseni vaadatud. Lugeda ma ei jaksa. Magada ei suuda 24h järjest.
Ma tahan päris rohtu! Või võtke see nina maha. Päriselt.

3 comments:

  1. Mul raseduse alguses oli nohu ja kasutasin Xymelin Menthooli tuimalt. Muidu oleks ka lihtsalt reaalselt nima peast ära kukkunud.
    A küüslauk ei aita? Või aa.. tegelt soolalahusega loputamine aitas mul ka. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui kõik looduslik oli järele proovitud ja ma olin juba nii kaugel, et aknast alla hüpata, peaasi et veidike leevendust saada, peksin mehe apteeki Xymelini tooma:) selgus, et pole tõesti täiesti keelatud drug. Tõsi, mingi vilster-jalsteri palsam see siiski pole ja nõiaväel ma terveks ei saanud, aga vähemalt saan juba hingata ega aevasta 60x minutis

      Delete
  2. Mäletan, kuidas unistasin antibiootikumidest, kui raseduse ajal haige olin. Üldised lemmikud olid vietnami salv, ninna pihustatav astelpajuõli, lisaks mee-astelpaju-sidruni segu, joodud sai rohkelt igasuguseid ravimteesid. Proovitud sai sooja keedumuna põsel(oli päris huvitav). Kurguvalu puhul määrisin mett rinnale ja kapsalehed peale...väga aitas. Ja joodud sai liitrite viisi Värska mineraalvett. Need siis mõned meetodid, mis meeles.

    ReplyDelete