Wednesday, August 14, 2013

Diip kunstiinimene

Seda, miks blogi nimeks Twinny Twisters sai, olen ma juba selgitanud, vaid Johhny Deppi osa jäi katma saladuseloor. Ja nagu näha, enne kui saladuseloori kergitada sain, on Johhny Depp juba asendunud "diibi kunstiinimesega":)  On aeg veidike saladuseloori kergitada.

Juba nii umbes veebruaris tekkis meil* hullumeelne idee avada pisike kohvik. Vaikselt hakkasime me otsima sobivaid kohti ja märtsikuuks oli leitud meie arvates ideaalne koht. Kohviku jaoks ehk liiga suur. Küll aga piisav tillukese restorani jaoks. Sellest ajast alates oleme me eesmärgi nimel tegutsenud. Esimene plaan oli hiljemalt maikuus uksed avada. Ja siis hakkasid asjad venima. Kõige pealt ehitus. Siis luba majaelanikelt. Sellised segavad pisiasjad, mis lõppkokkuvõttes polegi nii väga pisikesed. Koha nimeks nagu te mõistate pidi saama Johhny Depp.
Vahepeal läks aega mööda. Muutus restorani esialgne mõte. Muutusid menüü plaanid. Muutusid osalejad. Johhny Depp ei sobinud enam kuidagi. Jõudsime tagasi esialgse naljani, et koha nimeks saab "Diip kunstiinimene". Järgmisel hetkel ei olnudki see enam nali.

See kõik aga ei tähenda sugugi mitte, et meie "sünnitusvalud" on möödas. Oo ei, kaugeltki mitte. Need on alles algamas. Meil on vaevu kaks kuud aega. Ja nii palju teha.

*Las see "meie" jääda veel saladuseks. Et ikka põnevam oleks;)

1 comment:

  1. Super lahe! Jääb siis ootama edasisi uudiseid asukoha jm suhtes:)

    ReplyDelete