Sunday, June 16, 2013

Emotsioon nr 27

Ma ostsin endale rasedapüksid. Kuigi olin lubanud, et see riideese küll minu garderoobis kohta ei leia. Aga ma suutsin H&M'ist leida sellised, mis on ilusad ja sobivad. Ja mis kõige hämmastavam, lisaks sellele ka mugavad. Ma saan täitsa aru, miks need välja on mõeldud:)
Igaljuhul veider tunne! Mis järgmiseks?

3 comments:

  1. Imetamisrinnahoidja :) Kuna viimsel kuul enam vanad selga ei mahu ja uut tavalist ei raatsi osta...

    Aga kui rasedapüksid on vähemalt ilusad ja mugavad, siis imetamisrinnahoidjad pole mu arust tegelikult ei ühte ega teist. Aga kui muud alternatiivi ka nagu pole, siis... Ühesõnaga, soovitan Triumphi valikult, järeleproovitud, töötavad, välimuse poolest väga ei häiri ja kõige mugavamad, mis minul on õnnestunud ära testida. Saadaval nii pehmemas kui veidi tugevdatud versioonis.

    Padurase, kes....

    ReplyDelete
  2. Seda olen ma ka kuulnud, et need imerinnahoidjad on koledad kui öö. Aga samas kui lugeda täna selle loo (http://naistekas.delfi.ee/rasedus/beebiblogi/beebiblogi-levinud-kolakas-foorumites-rasedatega-seksivad-ainult-perverdid.d?id=66300594) kommentaare, siis rase naine on eemaletõukav, nii et ka rasedatele mõeldud riideesemed peavadki olema eemaletõukavad:D

    ReplyDelete
  3. nii. Esiteks: teed liiga palju postitusi. ei jõua tite kõrvalt lugeda :D
    teiseks: soovitan esmalt osta rasedate sukkpüksid (tundub, et sul tuleb ka sügise-tita, siis kuluvad ära). Ma sain need Lindexist.
    Imetamis rinnakad: minul on kõik 3 paari ilusad. Koledaid ei taha 24 tundi ju kanda. Relaxmomis on ilusaid ja mõistliku hinnaga, Triumphi omad on ... hmm... teistsugused (eelistan relaxmomist saadud, minu jaoks mugavamad).
    A jaa- ilma paelateta kingad/baleriinad saavad su sõpradeks. ja maikad.

    ReplyDelete