Tuesday, June 25, 2013

Jaaniromantika


Minul on hirm. Hirm oma abikaasa pärast. On teine nii rahulikuks ja romantiliseks muutunud. Et lausa vabatahtlikult eelistas jaanipäeval meestega viinavõtmisele oma naisega mööda põlde jalutamist. Hoidis käest kinni ja oli selline armas kohe. Ma muidu mõtleks, et äkki oli "viga" kohas, kus me jaane pidasime, aga järgmisel päeval Tartus ja Ussipesas oli ta samasugune.
Ma ei tea, mis on juhtunud....

4 comments:

  1. Ma küll tean, mis on juhtunud. Minuga on sama asi juhtunud - ja jaanipäeval käisime küll ühel külapeol, aga vahepeal on tulnud ette õhtuid, kus jalutatakse käsikäes nagu aastaid tagasi ja üleüldse ollakse "selline armas kohe"...:-)

    ReplyDelete
  2. Minu üks "rasedustest" oli kord, et mingil põhjusel hakkasid naabri koerad ootamatult mu kõhtu lakkuma (no ma ei lasknud siiski) ja üks väike 1-aastane tüdruk hakkas jubedasti sülle ronima ja sõbrunema, kuigi ma olin talle võrreldes teiste kõrvalviibijatega suhteliselt võõras. Kui päris test hiljem rasedust kinnitas, siis sain aru, et koeri ja väikelapsi võib ka edukalt sellena kasutada (rasedustestina). Äkki on sul selline mees, natuke koer, natuke väikelaps? ;)

    ReplyDelete
  3. Kui nüüd järele mõelda, siis tõepoolest kõik pere mees"loomad" on kuidagi kummaliseks muutunud. Nii et mees nagu rasedustest. vat kui vahva amet see oleks:)

    ReplyDelete