Thursday, November 10, 2011

Kasutusjuhend vannituppa


Kui majas on üks vannituba, mida kasutavad nii naine kui mees ja kui naisel on riiulil erinevad totsikud-potsikud ja kui veel mees unustab oma "kosmeetikakotikese" ula peale ja on sunnitud naise totsikuid-potsikuid kasutama, siis on segaduste vältimiseks kasulik vannituppa panna totsikutele-potsikutele kasutusjuhend. Miks? Ma räägin teile miks.

Ma ei teagi, kuidas minu ja Janeki jutt eile šampoonidele läks, kuid mingil hetkel sain ma aru, et ta on viimased kolm päeva kasutanud minu k a l l i s t hõbešampooni.
"Janek, kallis, kas sa siis ise aru ei saanud, et see ei ole päris õige šampoon?" küsisin ma naeru tagasi hoides.
Janek kehitas õlgu ja vastas, et vaatas jah, et kuidagi ebameeldiv šampoon, et kogu vann on lilla.
"Janek, kallis, aga kas sa saad ikka aru, et see on t o o n i v šampoon ja peaks juuksed hallikamaks tegema?"
Järgmisel hetkel jooksis Janek vannituppa peegli ette. "Sa tahad öelda, et ma olen oma niigi halle juukseid veelgi hallimaks pesnud?"
Noogutasin. Janek uuris end peeglist. "Kurat, nüüd nad vaatavad tööl, et ma olen päris hulluks läinud, et juba juukseid ka värvin!"
"Keskeakriis, ma ju olen ammu öelnud," turtsusin ma naerukrampides.
"No vot, nii juhtub, kui oma šampoon maha unustada," torises Janek.
"Aga miks sa siis selle teise šampooniga ei pese?"
"Millise teise? Rohkem pole ju?"
"On, see suures totsikus," vastasin ma.
"See suures totsikus?" tegi Janek suured silmad.
"Mhm."
"See suures totsikus?" kordas Janek.
"Mhm," kordasin mina.
"Aga ma arvasin, et see on dušigeel!"
Selgus, et lisaks sellele, et ta viimased kolm päeva oli mu hõbešampooniga pead pesnud, oli ta ka mu teist šampooni sama kaua dušigeelina kasutanud.
Sellepärast panengi ma nüüd igaks juhuks oma totsikutele-potsikutele kasutusjuhendid juurde!

8 comments:

  1. Kui see sind lohutab, siis mu mees pesi suure plika näopuhastusvahendiga käsi, sest see oli samasuguses pudelis nagu vedelseebid. :P

    ReplyDelete
  2. ehk siis lihtne järeldus kõik mehed on ühesugused:D

    ReplyDelete
  3. Täiesti geniaalne, turtusun loengus praegu selle üle.

    ReplyDelete
  4. Ilmselt oli meil eile mõlemal blond õhtupoolik, sest mina üritasin dvd-le filmi põletada, olin juba arvutit aknast välja viskamas, paar korda rusikaga vastu lauda virutanud, obstsöönseid väljendeid kasutanud, kui tuli Janek ja ütles, et ei saagi põletada, sest film on plaadi jaoks liiga suur. Selle peale ma ise ei tulnud;)

    ReplyDelete
  5. Miks peaks inimene selle peale oma aega raiskama, et (väidetavalt) eri šampoonidel ja geelidel vahet teha? Kõik üks seep puha, lihtsalt vedelal kujul, et kallimalt müüa saaks.

    ReplyDelete
  6. muul juhul olen ma nõus, et pmst on šampoon šampoon, aga toonival šampoonil on veidike teine eesmärk ka lisaks lihtsalt pesule. ja ma ei tea kui õnnelik üks mees on kui avastab et tema niigi hallid juuksed on ühtäkki lillaka varjundiga ja veelgi hallimad:)

    ReplyDelete
  7. Sain hea portsu naerdud.Lugesin oma meespoolelegi selle postituse ette,kuna kuulis mu naeru ja muutus uudishimulikuks.Mehed on mehed on mehed.... Nagu siin Kaur juba kirjutas,siis minugi mees leidis,et šampooniga ihu pesta pole hullu ühti ja duššigeeliga küll ja küll pead pestud.Tooniv šampoon on aga tõesti vähe teine teema.Hea.et sa punapea pole.

    ReplyDelete
  8. see oleks küll koomiline olnud kui mees oleks pärast duši all käimist punase peaga vannitoast välja astunud. hakka või kahetsema, et punapea pole:D

    ReplyDelete