Wednesday, November 2, 2011

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.


Mulle on öeldud, et ma olen keerulise iseloomuga. See on vaid osaliselt tõsi. Drama queen ja printsess löövad minus välja vaid siis kui ma näiteks hommikul õiges tassis sobivalt jahtunud kohvi ei saa (tilluke Delisa võib rääkida viimasest sellelaadsest juhtumist;) või kui mul ei ole m i t t e m i d a g i selga/jalga panna.

Tegelikult olen ma väga lihtne raamat lugeda. Ja püüan juhinduda väga lihtsatest põhitõdedest. Teate ju küll, need tuhat korda leierdatud "kõik, mis ma teadma pean, õppisin ma lasteaias" ja "anna mulle jõudu muuta asju, mida saan muuta..." jne jne. Ma tahan lihtsalt rahul olla! (Ja aeg-ajalt uusi kingi ka!)
Lisaks sellele olen ma viimasel ajal lugenud palju sellist "kummalist" kirjandust, mida ma lubasin, et kunagi ei loe, sest kõik need raamatud tunduvad olema ühtemoodi "puust-ja punaselt ette" nämmutavad. Ometigi on need mind mõtlema pannud. Kuidas oma eluga veel rohkem rahul olla.
Midagi muuta. Mida teha.
Viimasel ajal olen ma veidike sügelenud, kuid pole julgenud sügada. Sügelemine tundus turvaline ja mugav, nii vastuoluliselt kui see ka ei kõla. Aga täna otsustasin ma sügada.
Kergem hakkas!

No comments:

Post a Comment