Kolmapäeval, 9. novembril kell 19.00 toimub restoran Senso banketisaalis eriline õhtusöök, kus 5-käigulisest menüüst on iga kokk loonud ühe käigu, kasutades seejuures vaid Lõuna-Eesti kohalikku väiketootjate toorainet. Menüü toob esile peened nüansid meie kohalikus köögis, seejuures tutvustab iga kokk oma loomingut ise kõigile külalistele.

Ürdisoola veisevälisfilee torbikkukeseene ja Forte juustu julienne, sõstra-palsamiäädikakastme ja sinepi-tillikastmega
Vein: Open Now Rouge 2008 AC Minervois, Domaine de Chamans
Priit Palk (Kohvik Crepp)
Mee ja musta leiva koorikuga ahvenafilee herne-kartulipüree, sügisese aedviljasalsa ning tilliõliga
Vein: Sylvaner Les Princes Abbés 2008 AC Alsace, Domaines Schlumberger
Joel Ostrat & Jorma Riivald (kohvik Truffe)
Tummine suitsutatud lambaliha supp jäise köömne-ürdinapsuga
Nico Lontras (kohvik Vilde)
Röstitud vutt magusa kartuli, vutimuna-brioche`, tüümianikastme ja metsasaadustega (jõhvikad, mandlid, kadakamarjad, võrsed ja marineeritud kurgid)
Vein: Les Chamans Rouge 2006, AC Minervois, Domaine de Chamans, France
Õie Pritson & Joel Ostrat (Kohvik Werner)
Sügisõuna ja Lõuna-Eesti kitsejuustu küpsetis astelpaju-vaniljekreemiga
Vein: Beerenauslese Burgenland, Höpler
Patt oleks puududa kui nii ahvatlev menüü on kokku pandud!
Huvitav, kuidas tartlastel l2ks ka? Kui teada saad, siis anna m2rku.
ReplyDelete