Thursday, December 4, 2014

Loll pea on ikka loll pea



Eile ma maurasin, et kaotasin oma lõhnad ära, olin terve maailma peale tige ja ostsin poest väikese varanduse eest lõhnapoja, pudel on nii tilluke, et kaob mu karukäppade vahele ära. Muidugi olen ma ise loll, kedagi teist ei anna süüdistada ka. Täna olen ma enda peale veel rohkem pahane.
Kas te olete kunagi mõnest poest nt saapad ära ostnud ja siis teise poodi läinud vaatama, mis need seal oleks maksnud. Mõnikord juhtub, et teises poes on need tunduvalt odavamad. Sel põhjusel ma tegelikult kunagi ka ei uuri, kas kusagilt oleks saanud parema hinnaga kui asi juba ostetud. Täna aga astusin vanasse heasse ämbrisse ja otsustasin siiski netipoodidest vaadata, mis seal siis lõhnad maksavad. Kas te kujutate ette, et Mylook.ee-st oleksin ma sama hinna eest, mis ma maksin poes 25ml lõhna eest, saanud 65ml lõhna? Saate ju aru, miks ma pahane olen.
Ja noh kui ma seal lehel juba olin, siis vaatasin ka teisi hindu. Täitsa lõpp, mis pakkumised! Imelise jõulupoe hinnad üllatasid mul sokid jalast. No miks ma ometi nii rumal olin ja poodi tormasin? Oleks võinud natukene maad uurida ja mitte nii kärsitu olla.
Loll pidi kirikus ka peksa saama. Mina olin nii loll, et sain lõhnapoes peksa. Mis järgmiseks?

4 comments:

  1. Ma pean ausalt öeldes ütlema, et ma kahtlustan, et tihti pole need lõhnad nö. originaalid. Jah, need lõhnavad samamoodi, aga kui minu Kaubamajast ostetud lõhn püsib peal terve päeva ja see nn. netilõhn ainult maximum 3 tundi (kui sedagi), siis on midagi ikka jama. Ja ei ole asi ainult EDT ja EDP vahel, olen konkreetselt ostnud mõlemad sama tüüpi, sama suures pudelis ja neil ON vahe. Seetõttu...ma pigem ostan harvem ja kallimalt, aga ma tean, et vähemalt on kvaliteetkaup.

    ReplyDelete
  2. Kahtlustan sama, mis eelmine kommentaator... aga just tellisin pärast pikka vaagimist mylook-ist endale Gucci lõhna ja imede ime- see püsib peal! Levelzonest olen tellinud 3 eri lõhna ja ükski pole peal püsinud. Kõik olid EDP.
    I.L.U-st ostetud lõhnadega on olnud ka nii ja naa.
    Kas tõesti sa ei ole Hedonist uut kõnet saanud - äkki ikka leiti üles need lõhnad?

    ReplyDelete
  3. Ma ei teagi. Olen ise tellinud nii netist, ostnud Eestist poest, siis ka laevast, lennujaamast...mõni püsib, mõni ei püsi absoluutselt. Seega ma küll ei julge väita, et netipoes midagi halvemat müüakse. Arvamusi on muidugi igasuguseid.

    ReplyDelete
  4. levelzone.ee pakub veelgi paremaid hindu! ;)

    ReplyDelete