Monday, December 8, 2014

KreekaPähklid ja kikilipsuga kaelkirjakud


Mul on täna isegi natuke kurb. Eisega saidki Moepühapäevad otsa. Vähemalt selleks aastaks. Uskumatu, et aasta jooksul suutsime me korraldada 12 vahvat üritust, tutvustades oivalist Eesti (laste)moodi ja natuke ka väljamaa värki. Esimest üritust korraldades ei oleks ma kunagi uskunud, et sellest midagi nii suurt ja toredat välja kujuneb.

Eilne Moepühapäev oli minu lemmik. Jälle. Eks kõik need pühapäevad on mulle omamoodi armsad, ikkagi minu beebid, aga eilses oli pidulikkust ja see kõik  oli kuidagi nii eriline. Nii tore, et meie viimaseks moeshowks sai KreekaPähkli esimene moeshow. Ma olen jälle armunud.  Mul on tunne, et riietesse saab armuda. Need lapiseelikud on lihtsalt võrratud. V-Õ-R-R-A-T-U-D!

Lisaks lõid üritusel kaasa Liise kaisud. Dagne, kes on nende vahvate lapiloomade ema, oli muideks kohal nii esimesel moeshow'l kui viimasel. Samuti ka (tädi) Merle. Nad naersid, et Moepühapäevade püsikundedena peaks neile mingi eraldi kingituse tegema. Tõsi! Võib-olla ma mõtlengi midagi välja aga esialgu teen ma neile suure virtuaalse aplausi.
Liise kaisud tegid kusjuures ka Moepühapäevade müügirekordi. Loomakesed, mis Dagne kotiga Tartust kaasa oli toonud, leidsid endale pea kõik uue kodu pealinnas või selle lähistel.

Kingitustest rääkides, siis Kristel -  imeline naine, KreekaPähkli seelikute looja - oli Tuhkatriinu kombel ööd ja päevad õmmelnud. Lisaks tuttuutele lapiseelikutele, mida me uhkelt näitasime, sai iga modell personaalse kingituse. Oehh, see kõik oli nii armas ja ilus ja tore! V-Õ-R-R-A-T-U!

Mul tuleb lausa pisar silma rõõmust;)




































No comments:

Post a Comment