Wednesday, July 24, 2013

Siis kui ma joogas käisin

Mõtlesin siis mina ka eeskujulikuks rasedaks hakata ja seadsin eile sammud rasedate joogasse. Piilusin ühest uksest, piilusin teisest. Ei midagi. Rasedaid olid kõik ruumid täis, aga keegi neist ei olnud sellise näoga nagu oleks nad kohe joogaga alustamas.
Ei jäänudki mul muud üle kui registratuurist järele uurida. "Millises ruumis jooga toimub?"küsisin ma. Mulle vaadati suurte silmadega otsa.
"Täna tahate joogasse minna?"
Noogutasin.
"Täna joogat ei ole. On rasedate kunstiteraapia,"vastati mulle.
"On see siis homme?"küsisin. Selgus, et joogat polnud ka homme. Oli hoopis film sünnitusest.
Ma tean, et see, et ma kuupäevad sassi ajan, ei tohiks mind imestama panna. Seda ikka kipub juhtuma. Kasvõi hiljuti. Kui ma Õhtusöögi Seitsmele, Katsikute ja Juubeli asemel hoopis Rootsi sattusin. Aga seekord võin ma pea anda, et mind viidi juba eos valeinfoga eksiteele. Ma tean. Sest ma kirjutasin aja kohe seal samas, kui mulle info anti, kalendrisse.
Ja ma ei saa ju peast nii rase olla, et ajasin sassi 23.07 kl 16 ja 02.08 kl 18:30 (mis nagu guugeldades selgus on õige aeg)???

1 comment:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    ReplyDelete