Thursday, July 18, 2013

Hugo läheb spaasse

Korra aastas käib Hugo spaas. Nii nagu iga korralik maakoer, eksju;) Tegelikult läheb ta küll koerte hotelli, aga kuna ta ikkagi on puhtatõuline elegantne krants, siis meile meeldib rääkida et ta käib spaas. Ja kui mõelda, et lux-tuba maksab 28 eur ööpäev , siis see nagu olekski spaasse minek.
Huvitav kas toa hind sisaldab hommikusööki voodisse, massööri, pediküüri ja maniküüri ning teatrikülastust? Või oleks need eraldi pidanud juurde tellima? Et Hugol ikka hea oleks.

Koerte hotell asub põhimõtteliselt meie "tänavast" järgmises "tänavas" ning Hugo oleks eile nagu aru saanud, et talle tuba on kinni pandud. Istus veidike keset hoovi, mõtles, nuuskis ninaga ja hakkas õiges suunas minema tormama.
"Oota, Hugo, sul on broneering alles reedest!" hüüdsime me talle järele. Hugo peatus, istus, mõtles ja hakkas uuesti teele asuma. "Oota nüüd, me peame sulle toidu ka kaasa andma!" hüüdsime me uuesti. Sõna "toit" mõjus võlusõnana.
Hugo peatus, istus hetkeks ja tuli siis peale väikest mõttepausi tagasi. Märkas õues jooksvat Skype`i ning hakkas seda taga ajama. "See ei ole toit!" hüüatasime me, "jäta kass rahule!" Hugo ei teinud väljagi. Skype jooksis ühele poole maja, Hugo teisele poole. Maja ees põrkus Hugo Orkutiga ja tardus. Orkut vaatas Hugole otsa, virutas käpaga ja hüppas siis aknast tuppa tagasi, minut hiljem magas ta juba diivanil. Skype vaatas kõike suurte silmadega pealt. Hugo tegi veel ühe katse hotelli poole jooksu panna, kuid loobus poole pealt. Ilmselt sai ta aru, et ilma toidukotita ei ole mõtet minna.

1 comment:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    ReplyDelete