Tuesday, July 2, 2013

Puhkus ja valge värv

Nii nagu ikka on minu puhkuse lahutamatuks osaks alati valge värv olnud. Kõik sai alguse sellest, kui ma meie "ajutise" trepi valgeks võõpasin,  edasi liikusin ma juba suuremate pindadeni ja võõpasin valgeks kõik kättejuhtuvad mööbliesemed ja kuna ma viimati peaaegu sain hakkama ka esiku värvimisega, siis ei ole ju midagi loogilisemat sellest, et ma ostsin jälle kord poti valget värvi ja alustan teise korruse seinte värvimisega.
Rõhk sõnal "alustan", sest ma ju ei tea, kuidas töö ilma veinita lippab. Ma võin ära tüdineda. Ja samas võin ma isegi ära väsida, sest isegi trepist üles-alla kõndimine väsitab mind. Aga ma vähemalt alustan. Valge on ju ilus! Ma ei teagi, miks ma kunagi leidsin, et teise korruse Liblika Lounge võiks roheline olla.

Kahjuks ei saa ma lubada, et Janek koju jõudes kena heleda toa asemel õhtuks veidike lisatööd hoopis eest ei leia. Nii juhtub kui oled endale naiseks võtnud innuka, lennukate ideedega aga poolkobakäpast helliku:)



Algus on tehtud.

2 comments:

  1. Kutsund siis mind appi! Ma värvisin maal Marleeni mängumaja ära, siis koridori ja nüüd võtsin meie magamistoa ette (õigemini alustasin sellega, sest siis tulin linna, aga maale minnes jätkan). Ma nüüd ainult mõtlen, et kas ma julgen ise värvi ostma minna või saab T pärast liiga suure šoki.
    Ps. Ma korra käisin värvi ostmas, palusin närimiskindlat puiduvärvi. :D Oleks sa müüja nägu näinud. :DDD

    ReplyDelete
  2. No ma olen alles veerandi peal, nii et jõuad veel appi tulla. Ja homme on ka päev;) Pärast saad "korralikku" kohvi ja puha!
    Kusjuures ma oleks isegi kaugemal, aga ma ei oska erinevaid takistusi seintelt eemaldada. Lubasin küll, et õpin trelli kasutamise ära, aga näed...ja ümber piltide jms oleks ka ju nõme värvida. Vist:D

    ReplyDelete