Thursday, July 25, 2013

Emotsioon nr 45

Nägin eile kontsertil üht meesoost tuttavat oma pojaga. Nii tore oli vaadata, kuidas isa pojaga tegeles. Ma ei ole kunagi varem lastega inimesi sellise pilguga vaadanud. Pigem on lapsed mind ikka häirinud.
"Noh, kunagi hakkad sina ka niimoodi kontsertidel käima vä?" müksasin ma Janekit.
"Tal on  poeg!" vastas Janek pahuralt nohisedes.
"Ja siis? Kas isad-tütred ei võigi niimoodi koos üritustel käia?" imestasin mina.
Janek oli korraks vait ja vastas siis: "Ma ei saa tütrega kontsertidele käia. Tal on nii nooruslik isa, et siis arvatakse, et ta on endale noore naise võtnud."
Räägi veel kõrgest enesehinnangust.
(Ma ei hakanud seda kõrge enesehinnangu hetke ka rikkuma faktiga, et selle aja peale kui tütart võiks isa nooreks naiseks pidada, on Janek ise juba kuuekümne ligi:D)

2 comments:

  1. Ma tuletasin oma teiselepoolele meelde, et ta kunagi, kui poega veel polnud, ütles, et tütred käivad emaga saunas ja pojad isaga. Ta nimelt püüdis nüüd, kui poeg olemas, väita, et lapsed käivad emaga saunas ja isad isadega. Ah-aa, aga mul hea mälu ja see ei läinud läbi. :)

    ReplyDelete
  2. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    ReplyDelete