Saturday, July 13, 2013

Emotsioon nr 43

Ma tahaks kõhuli olla. Kõhuli magada.
Ma tahaks ühtlaselt pruun olla. Aga nüüd on mu esimesed jalad pruunid ja tagumised valged nagu oleks Fermentast läbi käinud. Ma ei jaksa nii palju seista või mööda hoovi jalutada või rohida. Midagi rohkemat Janek ei lubakski.
Ma tahaks kõhuli päikese käes pleedil vedeleda ja raamatut lugeda. Ma tahan kõhuli olla!

19 comments:

  1. Eks see probleem on jah. Olen ise ka mõelnud, et peaks hoopis vist isepruunistuvate poole pöörduma, aga samas ma kardan, et ma peseksin selle ka kohe maha. :D
    See suvi ilmselt möödub siiski valge luigena. :(

    Kats

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ikka ei jätnud jonni ja selleks, et tagumised küljed ka ikka veidi värvi saaks võtsin täna ette järjekordse värvimistöö. Tulemus on nüüd käes. Tagajalad võivad küll olla päikest saanud, aga selle eest tapab mind seljavalu, lisaks sellele ei tunne ma kükitamisest oma jalgu ega saa normaalselt liikuda (normaalselt tõusmine on niikuinii juba selline küsitava väärtusega) ja vahet ei ole, kuidas ma istun, ikka on valus. Ühtepidi pressib miski/keski rinnakorvi ja teistpidi valutab selg.
      Totaalselt vigane pruut. Eest pruun/tagant päikestsaanud vigane pruut.

      Delete
  2. Mina unistasin ka kõhuli magamisest (raseduse lõpuks oleks andnud palju selle eest, et oleks saanud juua mõned suured rummikoksid, mida ma muidu kunagi ei joo ja magada ühe öö kõhuli...) - aga ka hetkel on see keeruline, kuigi laps juba pea 6-kuune. Alguses oli lihtsalt veider tunne kõhuli keerata - no kui pool aastat peaaegu pole saanud, siis on ju imelik eks... ja siis hakkasid rinnad segama. Ja nii ma külitan ka hetkel enamuse ajast paremal küljel ja loodan sellele, et asjad lähevad normaalseks kui laps enam rinda ei saa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Reedel nuusutasin vahuveini ja oleks andnud palju, et klaas (pudel?) ise ära juua:P

      Delete
  3. Väljas on lihtne - kaeva auk, mis on kõhu suurune ja saad ilusasti kõhuli olla. Ma ei taipa, kuidas sa oma geniaalsusega ise selle peale ei tulnud. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selle augu kaevamise peale ma nagu natuke tulin, aga hakkas veidike kahju aeda niiiiiiii suur auk kaevata. Koer on niigi endale (ja nagu täna selgus ka kassidele) mõned "jahutusaugud" kaevanud ja mutt teeb ka oma töö, kui üks rase nüüd ka veel müttama hakkaks, siis oleks ikka päris hull:DDD

      Delete
  4. Mitte et ma kunagi rase oleksin olnud ja üldse midagi teaksin, aga kas patjade peal ei saa kuidagi kõhuli lösutada... No et terve virn patju ja siis kuidagi mugavalt "poolkõhuli"...

    ReplyDelete
  5. padjad jah ... aga see pole see, pole see, pole see :)
    Glacier võttis sõnad suust, sest jah, tegelikult ei tähenda ka raseduse lõpp seda, et sa kõhuli magada saaksid.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja ma tõepoolest lootsin, et hiljemalt novembri alguses saan ma mõnusalt kõhuli magada:(

      Delete
  6. Tuttav tunne. Ma ei saanud raseduse 8ndast nädalast juba kõhuli magada kuna kõhus oli ebamugav tunne ja ma olen maailma suurim kõhulimagamisefänn :D Peale sünnitust aga esimesed 4-5 kuud ka ei saanud kuna tissid olid nagu pommid ja maru ebamugav, ühel hetkel nad siiski õnneks (ja mehe õnnetuseks) tõmbasid tagasi ja nüüd kus laps on 10 kuune olen ma jälle maailma suurim kõhuli magaja, ai kurja kui hea on :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nende suurte tissidega on nii, et inimene pole vist kunagi rahul. Ma olen kogu elu mõelnud, et küll oleks hea suurerinnaline olla, mitte pesu lasteosakonnast osta. Nüüd aga ei saa ma mõningaid pluuse selga panna ilma et näeksin välja nagu naabermaja pornostaar. Või noh nii ma end mõningaid toppe selga proovides tunnen:D

      Delete
  7. Oeh, see suurte rindade teema... Ma olen üks neist, keda on sellega "õnnistatud" ja ausalt - te ei kujuta ette seda jälestustunnet iseenda keha suhtes, kui last imetama hakkasin. Alguses ei olnud muidugi, kõik oli uus ja tupsu nii armas ja üldse.... aga kui natuke ära harjus.... Ausalt, ma ei armastanud seda lopsakust enne ja nüüd ma suisa vihkan seda. Rõvedad imetamisrinnahoidjad, mida enam-vähem ilusaid minu suurusele teeb ainult Triumph (vähemalt neid, mida reaalselt poest on võimalik minna osta, mitte tellida veebist) - vahetan kahte ühesugust ja mul on siuke kopp ees sellest.... Ja siis veel see rõõm, mis kaasneb sellega, et rinnapadjad peavad alati käepärast olema...
    Ma kadestan kõiki väiksemarinnalisi naisi (eeldusel, et lapse toitmisel probleeme ei teki muidugi) - teie saate endale raseduse ajal/värske emana kena dekoltee, aga mul oli see enne olemas ja nüüd on see lihtsalt "pure ugly". Tean, et enamus sellest peas kinni, aga öösel kell 4 last söötes tuli ikka algul täielik masekas peale.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamen selle jutu peale! Tean täpselt, mida te tunnete! Mul on 2 Triumphi rinnahoidjat esimest lapsest olemas, no ilmselt nüüd tuleb ikka neidsamu juurde osta (no need ju kuluvad, kui neid aasta aega 24/7 kanda).

      Ja et asja veel õudsemaks muuta - kui ma enne sünnitust arvasin, et sünnitan ära, suurem osa kõhust kaob ja ma panen oma vanad riided selga (sünnitasin suvel, arvasin et sügisel lähevad raseduseelsed riided selga, pole vaja uusi jopesid-kampsuneid), siis sügisel pidin ahastusega tõdema, et rinnust ei lähe mitte ükski soojem riideese kinni ja ma pidin ostma omale paar koledat jopet (lisaks koledale pesule!!!). Miks koledad joped küsite? No katsuge leida mõni ilus jope, kui üldjoontes istub ilusti S/M suuruses riietus, aga hiigelsuure rinnapartii tõttu (et nööbid/lukk ka kinni läheksid) peab kandma XXLi!

      Oh, ühesõnaga, see et kõhuli ei saa olla, on tegelikult ju elu pisiasi :D

      Padurase...

      Delete
  8. Ma ka siis nüüd esimest korda elus vaatasin neid imetamisrinnahoidjaid ja pidin surnuks kohkuma KUI koledad need on. Tegelt ka! Ma ei saa aru, miks nad kõik peavad olema seda vastikut pruuni värvi ja täiesti ilma igasugu tegumoeta. Kas siis emaks saades naine lakkab naine olemast? Et enam ilumeelt pole? Või miks ometi? Mul ei tekkinud kohe mitte mingit soovi neid endale soetada:S

    ReplyDelete
  9. No jeebus-beebus küll.
    Kusagil juba kirjutasin ka, et minul on küll ainult ilusad rinnakad :)
    Pruunid? EI, minul on valged, lillad ja mustad. Triumph ja relaxmom. Mis teil seal Põhja-Eestis viga, lähete poodi ja vaatate. Ma tellisin relaxmomist pimesi. Ja sobivad kui valatult.
    Aga kõhuli olemisest nii palju, et aasta aega tagasi rannas ma olin kõhuli, kaevasin augu ja otsustasin mõnuleda, titt otsustas oma- ei see pole tema jaoks. Olin siis külili ja selili.
    Käisin laupäeval rannas- jooksin titega mööda randa ringi ja ei saanud isegi liival mõnuleda, mitte kui mingit pidi :)
    Nüüd, kui tissid tagasi on tõmmanud, teoorias saaks kõhuli magada. Aga mul selg on nii haige, et ikka ei saa (laps nii kaalukas, et selg omadega läbi).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma mäletan jah, et keegi rääkis, et ilusaid asju on ka olemas, aga poes ei ole mulle need silma hakanud (mitte et ma muidugi väga meeleheitlikult ka otsinud oleks, muudkui lükkan edasi selliseid oste:D), netist ma tellida ei julge, sest ma hetkel ei saagi aru, mis toimub ja kuhuni toimub:D Ja noh ma nägin KUI palju mudeleid ma poes pidin selga proovima ENNE kui üks neist tõepoolest ka sobis...
      Ehh igal juhul ma ütlen, et see suurte rindade teema on üks veider asi. Nats nagu äge, aga samas ikka tüütu ka:DDD

      Delete
  10. Eh-eh. Ma olen lausa Relaxmomis kohapeal käinud, seal hulgaliselt erinevaid mudeleid selga proovinud. Ostnud sealt ära 4 paari enam-vähem selga istuvaid imetamisrinnahoidjaid ja siis neid mitte eriti aktiivselt kandnud. Liiga suured rinnad, liiga palju piima, piimalekkeid jmt asju, et kanda mingeid ilusaid mudeleid (st kõik, mis vähegi kenam, see tegi füüsiliselt haiget).

    Aga Triumphi kiidan - sealt on tõesti musta ja valget viisakat pesu. Pruuni seal valikus üldse õnneks ei olegi. Sobib selga ka siis, kui Relaxmom aidata ei suuda :)

    Aga enne sellise riideeseme soetamist soovitan ära sünnitada ja vaadata, mis tegelikult rindadega juhtub. Inimesed on erinevad, mõnel veab (nagu Kaidil) ja võimalik on ka viisakad imetamisrinnahoidjad selga panna! Kui läheb nii nagu minul, siis tuleb hambad risti panna ja ära kannatada - või õigemini, siis tuleb aasta aega raha koguda, et kui imetamine on läbi, siis saaks pesupoodi hullama minna ja ennast tõesti millegi ilusaga premeerida.

    Padurase...

    ReplyDelete
  11. Olen padurasega nõus- saa laps kätte ja siis vaata alles, mis saab. Minu mikroskoopiline dekoltee näeb päris tisside moodi välja.
    Aga eelnev kodutöö peab olema hästi tehtud, et saaks pisikese ilmaime kõrvalt kiiresti ostu ära sooritada. (ta tuleb ju pm samal ajal kui mul, väljas nilbe ilm)

    ReplyDelete
  12. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    ReplyDelete