Monday, July 1, 2013

Ajutine trepp ja muud muudatused

Juba kuus aastat oleme me Ussipesas elanud ajutise trepiga. Nii ajutusega, et ma olen seda selle ajaga jõudnud kaks korda valgeks värvida, et see paremini interjööriga sobituks. Ma olin peaaegu et juba leppinud, et meie majja ei teki kunagi korralikku treppi. Pole ju maailmalõpp ka. Eriti kui trepi hinnapakkumised algasid 2200st eurost.
Ometigi saabus Ussipesasse täna päev kui ajutine trepp asendus uue ajutuse trepiga. Kuidas ma loodan, et see ei jää sama ajutiseks kui eelmine;)
Tõsi, sama järsuks jääb trepp ikka, aga samas ei oleks see ka meie Ussipesa, selline shabby segasumma suvila, kui siin oleks täiesti korralik õige kalde ja ma ei tea veel millega tammepuidust trepp.

Veider, millised muudatused hakkasid majas toimuma, lihtsalt sellepärast, et.... (hehh, kipub ikka yetanotherpregnancypost'iks ära minema).

Ahjaa, Heily "standardite" järgi oleme me ka nüüd rikkad. Sest meil on lõpuks ometi paigas täiesti toimiv nõudepesumasin.* Ja muude standardite järgu saab meie juures nüüd ka "korralikku" kohvi juua.

*Ärge pange tähele. Väike inside joke.

5 comments:

  1. Vaata, et sul neid kohvijoojaid liiga palju laekuma ei hakka sellise avaliku reklaami peale :D

    ReplyDelete
  2. Ei-ei, mitte minu standardite vaid PISA omade järgi. :P

    ReplyDelete
  3. ei huvita, Heily, sina neid meile tutvustasid järelikult sinu standardid:P Me oleks muidu õndsas vaesuses edasi elanud:DD
    Aga kohvijoojad on alati teretulnud, eks ma siis ütlen neile kui neid liiga palju hakkab olema:)

    ReplyDelete
  4. Eks ma siis järgmisel korral kontrollin, kas te ikka haritud ka olete, et kas need standardid on täidetud (maale nägin, aga Tammsaare? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tammsaare oli olemas, vaatasin igaks juhuks järele:D

      Delete