Monday, February 8, 2016

Lahendasin müsteeriumi, miks ma paljudele ei meeldi

Sest see kõik on tähtedes kirjas:

Kukk     




Peamised trumbid: Ausus ja siirus.
Suur puudus: Kiidukukk, uhkustaja, kalduvus agressiivsusele.
Meeldib: Luksus, heaolu, hiilgus, kõik, mis särab.
Ei meeldi:  End rivaali poolt välja lasta tõrjuda. Et teised tunnevad ja teavad tema nõrku külgi.
Armastuses: Eelistab rohkem olla armastatud, kui armastada. Kerglane aga seda enese rahustuseks. Mitte väga enesekindel.
Tema soov: Et teda imetletaks, et teda toetataks, et teda imetletaks, et teda kiidetaks.
Rahaline külg: Ei suuda olla ilma raiskamata.

Vietnamlased kutsuvad kukke rohkem kanapojaks aga see on nimetus, mis meie uhkele kukekesele vähem meeldib, sellepärast, jääme hiina traditsiooni juurde ja kutsume teda edasi kukeks - Kukele meeldivad meelitused! Kukk on otsekohene ja võib vahel näida julma ja agressiivsena. See võiks halvasti lõppeda, kui tema ohvrid ei paneks tema sellist hoiakut siiruse ja ekstravagantsuse arvele.
Tema ohvrid aga eksivad. Kukk on muidugi kuldselt otsekohene. Ta ütleb seda, mida ta mõtleb, nagu ta seda mõtleb ja ilma keerutamata pauguga.  Aga see siirus on pigem egoismi kalduvusega - huvitumata absoluutselt teiste tunnetest, leiab ta, et ta ei pea teisi inimesi säästma. See selgitab ka , miks Kukk ei saa teha karjääri diplomaadina.

Mis puutub tema ekstravagantsusesse, siis on see ainult näiline. Loomulikult meeldib talle silma paista ja tal on harjumus kanda kirevaid ja väljapaistvaid riideid aga tegelikult oma sügavamas sisimas on ta täiesti ja absoluutselt konservatiivne, isegi oma poliitilistes arvamustes ja omaenda kuludega.

Kukk on kindel, et tal on alati õigus ja et ta teab, mida ta teeb. Ta ei usalda mitte kedagi ja hoiab kõiki saladusi endas alles. Ent ta armastab jagada heldelt nõuandeid teistele.

Kukk olevat uljas-pea ja seiklusteotsija, ent ärge uskuge seda. Tegelikult on ta täis topitud igasuguseid absurdseid ja ebareaalseid projekte. Ta armastab unistada, mediteerida, kujutada endale ette, et ta on suur kangelane ent tegelikult unistab, mediteerib ja kujutab ta seda kõike endale ette soojad sussid jalas istudes mugavas tugitoolis. Ta on lühinägeliku vaimuga filosoof, kes ei armasta improviseerida.

Kukk ei ole tagasihoidlik, vastupidi, ta on julge (see seletab paljutki tema juures) ja isegi väga julge, kui see vajalikuks osutub. Julge niipalju, et riskeerida oma eluga naeratus huulil. Sellepärast ei saa temast head sõdurit.

Inimesed leiavad ta tavaliselt huvitava isiksuse olevat. Aga tegelikult kukk on kiidukukk, ta ütleb alati rohkem, kui teeb. Kukele meeldib särada ja sellepärast on ta palju meeldivam seltskonnas, kui omavahel olles.

Nagu ta armastab palju mõtiskleda, võib arvata, et ta on laisk. Aga tegelikult töötab ta palju ja kogu hingega ja on üldjuhul suur töömees. Ta tahab alati teha rohkem, kui ta peab ja võtab enda peale üle jõu käivaid kohustusi. Kui ta neid lõpule viia ei saa, hoolimata oma suurtest jõupingutustest, on ta löödud. 

Ja tal on õigus olla aktiivne. Raha ei kuku talle ilma raskusteta sülle. Ta peab töötama, et elada ja kui maapind on viljakas, võib ta isegi rikkaks saada. Sellegipoolest on võimalik, et ta ka viljatu maapinna pealt oskab kasu lõigata. Vietnamlased väidavad, et tänu noka ja küüntega maapinnas tuhnimisele leiab kukk vihmaussi ka kõrbest. See selgitab sümboolselt tema pidevat ringijooksmist, mis teda iseloomustab.  Ent, kui kukk laseks end lõdvaks ja hakkaks unistama või laisklema, nagu talle tegelikult meeldiks teha, saaks temast kodutu filosoof, sest peale kõige on see ju teine moodus, kuidas silma paista.

Kukel on annet põllutööle ja ametitele, kus ta peab teistega suhtlema.

Igal juhul, nagu ta väga on helde, raiskab ta aja jooksul ära kõik selle, mida ta teenib ja tal võib ette tulla suuri rahaprobleeme. Oma suurte unistustega võib ta ka kogeda läbikukkumisi, pankrotte, katastroofe... Kukk ei oska raha kõrvale panna.


Armastuses: Ta peab vaeva nägema, et võita ja hoida oma armastatu südant. Ta petab teda tihti, sest see reaalsus, mida ta temaga jagada tahtis, pole kunagi tema unistuste kõrgusel. Kummalisel moel jääb ta alati siiraks.

Kukest mees armastab naiste seltskonda, kus ta saab särada ja hiilata, olla armastusväärne ja flirtida. Vaevalt läheb see sealt kaugemale. Teda ei huvita sõpradega väljas käimised, meeste seltskonnas tunneb ta igavust.

Kukest naine armastab naiste seltskonda ja eelistab ameteid, kus ta saab teistega kontaktis olla.


Eluetapid: Kukel on tõusud ja mõõnad kolmel eluetapil, nii rahaliselt küljest, kui tundeelus. Ta tõuseb vaesusest rikkusesse, ideaalsest armastusest kõige keerukamatesse suhteprobleemidesse. Tema vanadusaeg on õnnelik.

On vanasõna, mis ütleb, et kaks kukke ühes majas muudavad elu võimatuks. Tõde või vale?


Lugesite läbi? Mina lugesin. Noh, kas teile meeldiks selline inimene? Minule ka ei meeldiks. Aga nii kurb kui see ka pole, siis suur osa siin kirjapandust kirjeldab mind üsna täpselt.
Kas teie horoskoop läheb ka täppi? http://kodusedlood.blogspot.com.ee/2015/12/suur-hiina-horoskoop.html

 


6 comments:

  1. Aga see on ju ühe väga meeldiva inimese kirjeldus! Tundsin küll enda ära, välja arvatud see raha raiskamise koht. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa oled ka Kukk? No sellisel juhul ma mõistan su teravmeelsust, otsekohesust ja intelligentsust (sest see viimane on ju kindlasti tingitud Kuke aastal sündimisest;))

      Delete
    2. Kukk jah, posti otsa ronimine ja sealt kiremine on mul lapsest saati hästi välja tulnud. Ei kiida sind keegi muidu, kui sa neile ei räägi, mille eest kiita tuleks :P

      Delete
  2. Ma olen madu. Eks midagi ikka läheb alati täppi, horoskoobid ongi sellised. Igaüks usub seda, mida tahab :D

    ReplyDelete
  3. mhmh... tundsin oma tütre ära :)

    ReplyDelete
  4. Ma ka kukk aga delfi lõikab kõik mu teravad naljad välja kui mu blogi toimetavad :D

    ReplyDelete