Monday, February 15, 2016

A small break. And an Estonian with a backpack


“There are too many confusing things present. Things I know. Thoughts I have. Sarcasm. Things I think I ought to be doing and places I ought to be going. Always other places.”  



Ma natuke mõtlen, mis ma selle blogiga siin teen, kas sel on mõtet ja kellele ja milleks ja kuidas ja...
Kahju oleks kuidagi lõpetada. Ühesõnaga ma siis mõtlen natuke. Seniks võite kiigata mu seljakotiblogi ESTONIAN WITH A BACKPACK, kuhu saavad koondatud "seljakotilood" raamatu tarbeks. Võib olla leiab keegi sealt kasulikku infot ka. 

=======================================================================

In case you have too much spare time I invite you to vist my "backpackblog" ESTONIAN WITH A BACKPACK where I will gather all the stories I wish to use in the book about Norway, The places we visit, the things we do. And other "backpack stories"



4 comments:

  1. Ära lõpeta blogimist, sa teed seda ju eelkõige endale! Pane kommentaarium kinni, kui sa tunned, et enam ei jaksa. Kirjutada sulle meeldib ja sa ka oskad seda teha, seega - miks lõpetada ;)
    Las koerad hauguvad - karvavan liigub ikka edasi!

    ReplyDelete
  2. Mul oleks ka kahju, kui Sa kirjutamise lõpetaksid. Mõtle, puhka ja tule jälle tagasi! ☺

    ReplyDelete
  3. Minul on ka kahju, kui lõpetad. Kirjutada oskad sa väga hästi, sinu mõtted on huvitavad, originaalsed. See, et me kõigile ei meeldi, on ju ilmselge, ja kõigile ei peagi meeldima. Las need sapi-pritsijad pritsivad oma viha ja rumalust välja, tegelikult on ju probleem neis endis. Igatahes jõudu ja rõõmsat meelt :)

    ReplyDelete
  4. Jah, mina ütleksin ka omakasupüüdlikult, et palun ära pane kinni...! Olen Sinu praktiliselt igapäevane lugeja ja Sa mõjud väga inspireerivalt. Sinu tegemised on imetlustväärt ja ühinen eelkirjutatajatega, et sulg Sul jookseb:)
    Aga muidugi saan ma aru, et teinekord on ikka väga raske teha nägu, et sulle ei lähe korda see, mis teised ütlevad. Ja vahel on ikka väga valus, kui tunned, et Sulle on liiga tehtud ja seda on teinud need, keda oled sõbraks pidanud...
    Igatahes aitäh Sulle oma mõtete jagamise eest! Ja jaksu:)

    Anonüümne Mari:)

    ReplyDelete