Kas
te teate, et mulle tegelikult üldse ei meeldi oma sünnipäeva
tähistamine? Et mulle tegelikult ei meeldi üldse tähelepanu
keskpunktis olemine? (veider, eks, arvestades seda, et pean avalikku
blogi). Aga sel aastal on natuke teisiti. Ma päris ootan sünnipäeva.
Põhjus?
Esiteks
on tähelepanu keskpunktis modellid, kes MI Butterfly imelisi
kleite tutvustavad.
Ka Katariina imelised ehted tulevad tutvustamisele.
Ka Katariina imelised ehted tulevad tutvustamisele.
Teiseks saan ma öelda, et just minu sünnipäeva
puhul toob DIIPi lauale uued suupisted:
Teriyaki
lõhega täidetud ’’padjad’’
Kanamaksa pate ploomichutney ja musta leivaga
Miniekleerid vaniljekreemi ja maasikatega
Diip’i kergelt suitsutatud sealihasink sibulamoosiga
Apelsini-polenta krutoonid marineeritud porgandi - ürdi dipiga
Kanamaksa pate ploomichutney ja musta leivaga
Miniekleerid vaniljekreemi ja maasikatega
Diip’i kergelt suitsutatud sealihasink sibulamoosiga
Apelsini-polenta krutoonid marineeritud porgandi - ürdi dipiga
Meie uus peakokk Siim Ets on Toomasele igati vääriline mantlipärija. Fantastiline kokk, suurepäraste ideedega.
Kas ma olen juba öelnud, et mul on väike plaan ka meie kokkade ja Norraga? Ei ole. No siis hetkel rohkem ei ütle ka. Las midagi jääb saladuseks ka.
Mirjam käis meil pühapäeval brunchil ja tegi paar pilti.
Ühesõnaga, sel aastal ma tõepoolest natuke ootan oma sünnipäeva. Ja mõelda vaid, ma saan kõigest 34-aastaseks. Kui tahate ka tulla, siis tulge! Pidu algab kell 19:30. Ja kestab kaua.
Mariann arvas, et lõpetame Kolme Lõvi baaris nagu tema sünnipäeval. Ma ei tea, kas ma julgen oma hammastega riskida, kuigi ega seal just midagi kaotada ei ole;)
No comments:
Post a Comment