Sunday, March 29, 2015

Kas Viplala võiks mind väikeseks tinistada?


Kunagi keegi kirjutas mulle ühe kommentaari stiilis, et kallis Eveliis, neid lastemoepühapäevade postitusi on nii igav lugeda, et nendes polevat vingumist ja see polevat üldse mina. Mul on muidugi kahju, et ma ei oska oska sõnadega edasi anda kui toredad need üritused on ja millise positiivse laengu need annavad ning võib-olla olen ma lõhestunud isiksus, kuid need Moepühapäevad lastega on osake minust. See osake, mis paneb mind aru saama, mis elus oluline on. Lapsed, perekond, ühiselt veedetud aeg, pühapäevahommikused pannkoogid...
Kalamaja Printsessil, kes meil sel Moepühapäeval külas käis, on õnnestunud kõik see panna oma kollektsiooni. "Kalamaja Printsess on tavaline tüdruk. Ainult, et ta on täielik printsess. Ja see et ta Kalamajas elab, ei tähenda, et ta mingi boheem oleks. Vastupidi, ta on kõige asjalikum ja iseteadlikum tüdruk siinkandis!"

Ma olen ammu otsinud motivatsiooni kaalulangetamiseks. Täna ma selle leidsin. Ma tahan ka nendesse riietesse mahtuda. Need on ilma igasugu liialduseta imelised. Kahjuks on mul muidugi tunne, et vaid kaalulangetamisest ei aita ja ma peaksin pöörduma näiteks Viplala poole. Äkki temal õnnestuks mind väikeseks tinistada. Esimest korda elus tahan ma ka printsess olla. Kalamaja või Ussipesa printsess. Vahet ei ole. Ma tahan neid riideid kanda!

Ja lisaks kõigele muule olen ma kade ka.  Ma ei tea ühtegi inimest, kellele Karin Rask ei meeldiks. Aga selles pole muidugi ka midagi imekspandavat. Ta on nii armas ja ilus ja tore nagu ta tundub läbi ajakirjade ja teleekraani. Mul on tunne, et ta ise ongi Kalamaja Printsess.  Temaga tutvumine pani mind uskuma, et inimesed siiski ON ilusad ja head. Kalamaja Printsess igatahes on!

Suur tänu ka Bebee.ee-le, kes meie Moepühapäeva täna veelgi lõbusamaks muutis. Mul on suur rõõm ja au selliseid inimesi tunda.

PS:Ida ei saanud küll modellina/printsessina moedemmil osaleda, kuid tema garderoobis on uus printsessilik riideese. Ma homme näitan.















































9 comments:

  1. Kõik pisikesed printsessid on armsad aga see pisike mõmmiga preili on lihtsalt imearmas!
    Ma ei suutnud seda ütlemata jätta :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaaa! See pisike printsess oli täna tõeline südametemurdja!

      Delete
  2. Need jakid on kohe eriti ilusad, tahaks endalegi üht!

    ReplyDelete
  3. Just Just mulle jäid ka silma need jakid ja nagu näen on Karinil endalgi sama jakk seljas, kuid ma ei tuvastanud seda bebee.ee lehelt.

    ReplyDelete
  4. Neil naisteriideid müügis polegi, aga nad teevad ka naistele asju tellimuse peale

    ReplyDelete
  5. Oi. Minu mäletamist mööda tinistas Viplala enamik ajast, kui ta kedagi pisikeseks püüdis teha, tolle hoopis kiviks, nii et ära taha Viplala abi. Tee hoopis nagu Stel teeb, kui tervet riideeset selga panna ei oska -- kui terve kleidike ei mahu, pista üks käsivars sisse ja kanna uhkusega!

    Ja olen nõus, see mõmmiga printsessike... :D <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suurem osa läks jah kivikujudeks, aga ükskord tal siiski õnnestus ju ka terve pere väikeseks tinistada:)
      Aga see käe otsas kandmise mõte on ka suhteliselt okei

      Delete
  6. http://3.bp.blogspot.com/-j-1Zt9DEWWs/VRhaLT-IAdI/AAAAAAAANRk/_V1JYLOhlF4/s1600/IMG_1639.jpg oioioioioioi mul on sellist mantlit vaja :D

    ReplyDelete
  7. Mul jooksid mõnusad külmavärinad üle selja selle postituse pilte vaadates :)

    ReplyDelete