Tuesday, February 24, 2015

Villane. Kodumaine. Armas. Romantiline. Kingiloos.



Homses Pere ja Kodu lastemoeblogis saab lugeda Anary kudumitest: 

"Mul on kohe kade vaadata, millised meistriteosed Anary näpukeste all valmivad ja ma ei suuda mõista selliste ebavõrdust meie suguvõsas, et ühel on nii palju andeid ja teisel (ehk siis minul) pole ühtegi. Lohutan end vaid sellega, et noh ega me nii lähedased polegi. Anary on „kõigest” mu vanaisa õe poja tütar."


Loosi läheb ka üks armas N.O.R.A. komplekt. Võitja valib ise sobiva värvi ja suuruse. Loosis osalemiseks lisa oma lemmikute hulka N.O.R.A. Facebooki leht ja pane oma nimi kirja siia kommentaaridesse. Minu blogi FB lehel võid ka endast jälje jätta NORA postituse alla. Kuidas lihtsam või mugavam on, arvesse lähevad mõlemad:)










11 comments:

  1. Ave Hüüs võtaks ühe imearmsa N.O.R.A komplekti suurima heameelega vastu :)

    ReplyDelete
  2. Imearmas! Osalen loosimises. Anni Aasna

    ReplyDelete
  3. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    ReplyDelete
  4. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    ReplyDelete
  5. Mina olen Liisu :), seda komplekti tahaks oma tirtsule küll :)

    ReplyDelete
  6. Suurima rõõmuga osaleksin nii nunnude asjade loosimises.
    Kaia Laineste

    ReplyDelete
  7. Aii, mina teaksin küll, milline suurus mulle ära kuluks

    ReplyDelete
  8. Aii, mina teaksin küll, milline suurus mulle ära kuluks

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Võitja sai FB lehel kenasti välja kuulutatud:)

      Delete