Friday, May 17, 2013

Emotsioon nr 16

Ma tean, et ei tohiks netis surfata ja igasugu asju lugeda, aga kuna mu üheks kõige suuremaks hirmuks tuhandete muude kõrval on venitusarmide teke, siis ikka läksin uurima, et kuidas neid vältida. Ei oleks pidanud. Nüüd on mul veel suurem hirm. Sest hoolimata suurest ja korralikust kreemitamisest ja niisutamisest võivad nad ikkagi tekkida? Et kui ikka tahavad tekkida, siis tekivad. Ja minult ei küsi keegi! Ma ei taha! Ma tahan, et mu kõht näeks ka pärast välja nagu Evelin Võigemastil! Mitte kaalust allavõtnud elevandi ja sebra ristsugutisel.

9 comments:

  1. Hilja, sõbrake, hilja! Ikka oleks pidanud selle india tädikese juurde jääma :D
    Aga ma võin sulle lohutuseks öelda, et ma EI määrinud ja mul EI tulnud ka ühtegi. Lihtsalt juhuks, kui sul tekib kiusatus minna udupeeneid ja hirmkalleid mökse ostma :)

    ReplyDelete
  2. Udupeeneid ja hirmkalleid mökse enam lubada ei saa, ma ju raiskasin kõik oma raha udupeene ja hirmkalli arsti juures ära:D Sähh sulle siis uusrikka naist!

    ReplyDelete
  3. Jah, mul ka kõhule ei tekkinud, aga hoopis rindadel on mõned armid. Ei paista väga välja ja isegi ette teades poleks kreemitamisega vaeva viitsinud näha :=)

    ReplyDelete
  4. Kle mul on sitaks Palmersi kreeme, nad heldelt jagasid mulle. Tahad ka?

    ReplyDelete
  5. jah palun:) siis ma saan ka öelda, et mulle keegi jagab asju heldelt;)

    ReplyDelete
  6. lisa mind feissbuukis siis, tuviposti ma kasutada ei oska :(

    ReplyDelete
  7. Aga võiks proovida tuvi- või tigupostiga;) et teeks eksperimenti või nii:D

    ReplyDelete
  8. mina määrisin kreemi rindadele ja kõhule ei määrinud. Ja arva ära kuhu armid tulid - just, just - ikka kõvasti kreemitatud rindadele, aga kõhuke jäi puutumata.

    ReplyDelete
  9. Tundub, et sul on kreemiladu lausa kodus nüüd vist? :) Kuule ja mida sa üldse põed, elevantidel on nii paks nahk, et sinna rebendeid ei tule. Vähemalt välja ei tohiks paista :*

    ReplyDelete