Monday, August 11, 2014

Moepühapäevad Diibis



Mõnikord tuleb mulle kallale kurbuse- ja isegi kadeduseuss, sest mulle tundub, et püüan, mis ma püüan, aga välja ei tule ikka midagi, et teistele kukuvad asjad nii lihtsalt sülle ja siis ma mossitan, et ju ma siis peangi leppima sellega, et olen andetu ja jäängi keskpäraseks elu lõpuni. Üks mu tuttav ütles kunagi, et keskpärasus ja halli massi kadumine on kõige koledam asi maailmas. See lause kummitab mind aeg-ajalt.
Siis jälle saan ma aru, kui rumal ma olen. Raskused on ületamiseks ja minna saab vaid paremaks. Ju need asjad, millega ma hakkama ei saa, ei olegi minu teetassike. Ju see on millekski hea. Ma lihtsalt ei tea veel milleks:) Ja millegagi saan ma ju ikkagi hakkama ka. Näiteks Diibi moepühapäevad on muutumas aina populaarsemaks. Juba 7.septembril tutvustab Diibis oma imevahvat kollektsiooni täiesti uus Eesti lasteriietebränd Ukauka. Mul on hea meel, et iga moeshow on nii omanäoline ja erineva ülesehitusega. Ukauka moeshow tundub tulevat senistest täiesti teistsugune. Rohkem infot üsna varsti.


                           

         Fotod: Stina Kase photography (Ukauka Facebook'i kodulehelt)

Lisaks Ukaukale on järge ootamas Dukiboo ja Anary kudumid. Ma ise arvasin, et moepühapäevad on vaid suvine ettevõtmine, kuid tundub, et jätkame ka vähemalt hilissügisel. Ja mul on tunne, et enam mitte vaid lastemoega. Muideks, kas keegi teab kedagi, kes tegeleks lapseootel naistele mõeldud riietega? Veel otsin ma noori andekaid  (või ka vanu ja tuntuid;) luuletajaid, kes Diibis oma loominguga tahaks pimedaid oktoobriõhtuid valgustada. Romantikapühapäevade algus?

No vot ja siis ma tegelen nende moepühapäevadega ja saan aru, et pole ma midagi nii saamatu. See on üks imetore ettevõtmine, selline, mis toob sära silmadesse ja paneb rõõmust muigama. Teie ärge unustage sel pühapäeval 17.08  kell 16:00 MiMoST moeshow'd. Päris Tilluke Delisa loeb "Tillukese Delisa ja torukolli" raamatust mõned katkendid, vahvad isad koos tütardega küpsetavad Bullerby Anna valvsa pilgu all vahvleid ja mina toon lagedale oma kodukootud jäätise. Mõned tillukesed üllatused on ka ootamas;)

                             
                                   
                                

                                

                                 
                                             Fotod: MiMoST Facebook'i lehelt.

6 comments:

  1. nii vahva!! tänu su blogile, olen leidnud nii mõnegi tootja, millest polnud enne kuulnudki.aitäh sulle!
    nendel eesti toodete puhul on ainult 1 miinus, tooted on niiiii kallid :-(
    i.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eks selle hinnaga on jah nii ja naa. Aga kui ma võtan enda raamatu järgi, siis müügihind tuli sel tõepoolest kallis, aga kui arvestada, et kõike tegin oma kuludega ja tahaks ju ikka pigem plussi kui miinusesse jääda, siis vähem ei olnud kuidagi võimalik. Kuigi oleksin tahtnud. Ja kui ma oleksin pidanud veel illustraatoritele maksma, siis oleks raamat ilmumata jäänud. Irvhambad saavad öelda, et noh olekski ehk parem olnud, aga minul on hea meel, et on hädi inimesi, kes aitasid:)

      Delete
  2. Käsitöö peabki kallis olema, see on luksuskaup :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anary, kas su kudumitel on juba nimi ka olemas? Et mis nime all need müüki tulevad? Ma nii ootan juba!

      Delete
    2. Nimi on olemas aga natuke veel vajab täiustamist, kohe kui võib jagada annan sulle teada 😊

      Delete
  3. Täiesti nõus, et käsitöö peabki kallis olema, sest see on luksuskaup!
    Väga vahad ettevõtmised ja ma ostsin muide Torukolli väiksele õele sünnipäevaks, hinna peale silm ka ei pilkunud, sest EESTI AUTORITE raamatuid ja plaate, maale, jne olen pea alati nõus ostma kui need ostmist väärt on. Aga ta tahab arvutist poni multikaid vaadata :D Püüan teda ikka lugema suunata (talle tegelikult meeldib lugeda) ja tahaks neiu arvamust kuulda!

    ReplyDelete