Wednesday, August 13, 2014

Selleks, et just sinu lapsest saaks tõeline Bullerby laps



Pühapäevane moeetendus ei ole enam kaugel. Mulle tundub, et asjad hakkavad paika loksuma. Samas...kas ma olen öelnud, et vahvlitainast mina küll näiteks teha ei oska. Et kui köök appi ei tule, siis on mul vahvlimasinad ja isad ja lapsed, aga pole vahvleid:) Noh hea küll, ega see köök mind ikka hätta ei jäta. Tegelikult tahtsin ma hoopis jagada teiega sellist vahvat uudist, et pühapäeval läheb kõigi  kohalolijate vahel loosi ka üks 35-eurone MiMoST kinkekaart. Ikka selleks, et saaksite nende vahva loomingu seast oma Bullerby lapsele sobiva kostüümi valida.


Kohtumiseni juba pühapäeval kell 16:00 Diibis. 

Lisaks ühines meie loosirattaga ka Aravon, kes loosib üritusel osalejate välja 3 Placent Activ komplekti (komplekti väärtus 50 eurot).


7 comments:

  1. Otsi Kokkama Ragnega blogist vahvliretsepti ( Googlisse kokkama ragnega vahvlid ja kohe esimene link) - super krõbedad ja ehtsa vanaaegse maitsega, isegi kui uue masinaga küpsetada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sellest kogusest saab uue masinaga, mis on u poole väiksem, saab u 25 vahvlit.

      Delete
  2. Kui kõik teevad pehmeid vahvleid, siis mina teen hoopis Liivavahvleid, väga krõbedad ja mõnusad. Aga jah, kõigil on oma maitse :) Ma teen sama retsepti järgi vahvleid juba lapsepõlvest saadik.

    Antud kogusest jätkub 11 vahvli jaoks.

    125 g võid
    100 g tuhksuhkrut
    3 muna
    65 g jahu
    65 g kartulitärklist
    1 sidruni riivitud koor

    Eralda munakollased munavalgetest. Vahusta toasoe või suhkruga, lisa munakollane, riivitud sidrunikoor. Sega jahu ja kartulitärklis omavahel. Vahusta eraldi munavalge kõvaks vahuks. Lisa munavalgevaht ettevaatlikult või-munakollase segusse, lisa ka jahu-tärklise segu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui siin juba täpsustamiseks läks, siis 11 vahvlit saab vanakooli masinaga :) See tähendab, et mina panen 2 teelusika täit tainast masina vahele.

      Delete
  3. Kohe kui Ida lõunaunne läheb, hakkan katsetama. Vaatame, mis välja tuleb:)

    ReplyDelete
  4. mina tegin ka Ragne retsepti järgi ja sain sellesama masinaga selle koguse, mis mu instapildil oli :D

    ReplyDelete
  5. Kas ei ole plaanis teha sellest üritusest ka üks väike video? Erinevad klipid või midagi sellist. Ise ei saa tulla kahjuks, kuigi soov on päris suur.

    ReplyDelete