Friday, August 22, 2014

Kõik vahvate beebide omanikud andke endast märku!



Mäletate ma mainisin hiljuti Anary kampsikuid? Et oktoobris tulevad need Diibi moepühapäeval esitlusele?
Ma olen Anary kampsuneid varemgi näinud, ma teadsin, et sealt on midagi ägedat tulemas, aga et sealt midagi nii ägedat tuleb, seda ei osanud ma oodata. Ma olen nii elevil. Nagu ma oleks ise millegagi hakkama saanud. Aga noh, me ju kõik teame, et minu näpukestega midagi sellist valmis ei teeks. Isegi unenäos mitte. Kuid olgu, aitab lobast. Mul on hea meel teile tutvustada uut imetoredate kudumite brändi. Saage tuttavaks N.O.R.A -ga! 

5.oktoobril saab N.O.R.A-t näha järjekordsel Diibi moepühapäeval. Sellega seoses ka väike üleskutse. Meil on vaja beebimodelle! Nii et, armsad emad, kui teil on kodus üks vahva jõnglane, kes võiks sellisel üritusel modellina üles astuda, andke endast märku. Kampsunite suurused 0-6 kuud, 6-12 kuud ja 12-18 kuud, oleks tore kui oleks ka mõni päris pisike, kellele mingi kombinesoon selga panna ja lavale tulevad lapsed koos emade või isadega.  Kirjutage mulle eveliis@diipresto.eu.










10 comments:

  1. Täpsusta postituses ära, et mis vanuses sa neid beebisid otsid :) Noh, et kas kahekuune on liiga väike ja kas pooleteistaastane liiga suur. Nii on vähe lihtsam :)

    ReplyDelete
  2. Ma lihtsalt olin nii elevil, et tahtsin pilte üles panna kohe:) ei mallanud oodata uue info saabumist!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahju, et juba oktoobris, ma annaks Leenu sulle heaga modelliks. Ta oskab juba keerutada ja poseerida ( erinevalt minust) :D

      Delete
  3. Need tunduvad kõik võrdlemisi tüdtukute komplektid vist olevat, seega ma oma noorhärrat välja pakkuma ei hakka. Või? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ise arvan, et poissmodellid on ikka ka väga oodatud:)

      Delete
  4. Jaaa, poistele on ka kudumeid :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anary, pane näpukesed tööle. Mul on väga väga palju väga väga vahvaid modelle:)

      Delete