Monday, August 18, 2014

Killud toovad õnne ehk MiMoST moeshow ja raamatuesitlus



Järjekorras juba teine moepühapäev on edukalt peetud. See on nii uskumatu kui tore võib olla lasteürituste korraldamine. Selline mõnus segasummasuvila, sagimine ja need väikesed armsad modellid.
Seekord olid modellideks ka väiksemad lapsed, vanuses 3+ ja tuleb tunnistada, et nendega on natuke keerulisem koostööd teha. Aga seda vahvam üritus saigi. Oligi selline Lindgreni õhustikuga pühapäeva pärastlõuna. Bullerby lapsed Segasumma suvilas ja kusagil torudes peidus torukoll. Sõbralik ja vahva tegelane. Ootas kuna Tilluke Delisa pruuni kapi uksele koputab.
Et üritus oleks ikka rohkem minulik, siis suutsin ma täpselt enne ürituse algust kukutada kildudeks klaaspurgi. Otse "moelavale" tillukeste modellide keskele. Hea et mul on selline armas väike õde, kes kiiruga minu korraldatud segaduse likvideeris. Aga killud toovad õnne ja eks see üks hea enne oli, sest üritus oli nii meeleolukas, et päriselt ka mul oleks peaaegu pisar silma tulnud.
Ahjaa, ma korraks tundsin end nagu päris kirjanik ka. Et kirjutasin raamatutesse pühendusi ja puha. Uhke värk!

Ma tahan tänada kõiki, kes kaasa aitasid, et üritus õnnestuks. Katrinit ja Ivit mannergute laenutamise eest,  Mirjamit vahvlimasina laenutamise eest, Tädi Merlet kaunite patjade eest, Ida hoidmisest rääkimata, Maiet lillede eest, Aravoni ja Tassikooke kinkekottide eest, kuid kõige suurema tänu tahaksin ma öelda Kristinile ja Hoverile ning Aidile  ja Elarile. Tänu nendele valmisid ilmselt maailma kõige paremad vahvlid, kui järjekorra järgi arvestada. Aidile veel SUUR tänu dekoratsioonide ja purgi eest, mille ma ära lõhkusin. Tillukest Delisat  ( =Mariani) tänan ma ka, et ta (sunniviisiliselt) loosivõidust loobus. Suure Õe värk väikesele õele liiga teha;) Ja pisikestele modellidele, kes nii vapralt hakkama said, tahan ma ühe suure virtuaalse aplausi teha. Samuti aitäh teile kõigile, kes te oma hea tuju ja kohalviibimisega ürituse nii meeleolukaks muutsite!
Fotode eest pean nagu ikka Efkat tänama.

Ja nüüd jube palju pilte: 





 













































Kogu galerii Naine24.ee-s
Keiu muljeid saab lugeda siit: 

7 comments:

  1. Replies
    1. Ohh, tegelikult PÄRIS tegusate emade kõrval olen ma plikake!

      Delete
  2. Üritus oli väga vahva, Ida (10-kuune, mitte kaheksane) on imearmas ja kindlasti tuleme teinekord vaatamagi :)

    ReplyDelete
  3. Järjest paremaks lähed/ läheb! Tubli oled!

    A.

    ReplyDelete
  4. Järelikult oled suurepärane projektijuht ;)

    A.

    ReplyDelete