Friday, July 10, 2015

Mis teeb brändi? Ja lubatud auhinnamäng.


Selle nädala Pere ja Kodu lastemoeblogis (https://perejakodu.ee/blogi-2/1B106) sai selline küsimus küsitud. Ja tõesti üldse mitte halva pärast, see küsimus on mul juba mõnda aega peas keerelnud ja siis jälle ununenud. Nüüd kui ma nägin Heily blogis imelist isetehtud lapiseelikut, tuli see küsimus mulle jälle meelde.

Mis teeb brändi? Mis on selleks olulised koostisosad? Ja sama palve teile   - kui te ise, teie naabrinaine, sõber või sõbranna tegeleb lasteriiete-aksessuaaridega, siis andke mulle neist teada. Kirjutage mulle eveliis.kundzujev@hotmail.com


Ida seljas on minu sõbranna A. tehtud seelik. Ma olen näinud, milliste imeliste asjadega selle naise osavad käekesed hakkama saavad, ta võiks vabalt hakata lasteriideid põhitööna valmistama.  Seelik valmis Idale kingituseks eelmise aasta laulupeoks:)


Nagu mõned postitused tagasi lubatud sai, siis ka üle pika aja üks auhinnamäng, kus võitja saab endale valida komplekti ühelt minult eestimaiselt lemmikbrändilt Dukiboolt (nendest võite samuti natuke lugeda Pere ja Kodu lastemoeblogist: https://perejakodu.ee/blogi-2/eveliisi_lastemoe_blogi/1B050). Mängus osalemiseks külasta minu blogi FB lehte - www.facebook.com/diipkunstiinimene. 



No comments:

Post a Comment