Friday, May 29, 2015

Nüüd on jama majas


Nüüd on ikka jama majas. Ma ei teagi, mis teha. Kas Marek maha jätta? 

Mu kosilane tuli täna uuesti poest läbi ja ulatus mulle paberil oma telefoninumbri.  "Noh kui sa peaks tahtma mõne meeldiva inimesega rääkida," ütles ta.  Ma naeratasin kohmetult. "Jaa, jaa," lisas härra Trond (nagu ma paberilt ta nimeks lugesin), "ma räägin täiesti tõsiselt. Helista mulle!"

Ma oleksin tahtnud kõva häälega naerma hakata ja öelda, et kulla mees, see siin on Eesti disaini pood ja jah, ma olen küll ka Eestis valmistatud, kuid see ei tähenda, et ma siin poes ise müügiks olen. Härra Trond tundus just nii aga arvavat. 
Aga mida teha kui ma nii vastupandamatu olen?  Oled sa abielus või lapsega, see ei paistnud mu kosilast väga häirivat. 
                    

Aga päriselt, mida vastata kui ei taha inimest solvata? Mulle on õpetatud, et endast vanemaid tuleb austada ja see härrasmees on minust ikka PALJU vanem. 


"Nojah, ma räägin tõsiselt, helista," jätkas härra Trond. "Siis vaatame, kuidas me mõned miljonid koos ära saame raisata."

Oh jah. Eks rahaga saab ikka kõik ära osta. Parim pick-up line üldse. Sest just ühe VANA Norra mehe miljonitest olen ma terve elu unistanud.


4 comments:

  1. Haha! :D juba eelmine kord tuli mulle meelde Seksi ja linna Samantha! Raha rahaks, aga 75a tagumik on 75a tagumik. :)

    ReplyDelete
  2. Öeldakse,et järjekindlus viib sihile. Kui ma 16 aastat tagasi oma mehega tutvusin,mõtlesin,et no selle kõhna vibaliku poisikesega ma end küll ei seo...Nüüdseks on poisikesest saanud parajalt paks mees parimais aastais. Härra Trond ilmselgelt pikalt ilmas elanuna oskab väärtuslikku ära tunda. Aga raha eest tõesti kõike(i) ei saa. Kadi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Härra Trond ilmselt ka ei tea kui tugev konkurent Mr.Poppins on. Teda ei vahetaks ma kogu Norra naftamiljonite vastu.
      Aga tõsi...julget pealehakkamist vanahärral on:)

      Delete