Monday, November 19, 2012

Kas pole veider?

Ma pole selle peale varem mõelnud. Aga täna arsti juures olles turgatas see mõte mulle pähe. Miks on nii, et kui testid arsti juures osutuvad positiivseks, tähendab see tegelikkuses hoopis midagi negatiivset?  
Nii ma siis täna kuulasingi, kuidas üks analüüs teise järel positiivseks osutus ja selle asemel, et positiivselt meelestatult ja energiat täis uksest välja kepselda, istusin ma edasi ja vaatasin pealt, kuidas arst mulle ravimeid välja kirjutas. Mis selles siis positiivset on?

Oi, aga võtan sõnad tagasi. On ikka midagi positiivset ka. Üle ma-ei-tea-mitme-kuu nägin ma jälle "Vapraid ja ilusaid"! Ja ei suutnud ära imestada, et nende kuudega pole mitte midagi muutunud. Ma usun, et ei liialda kui ütlen, et vaatan seda seriaali üks-kaks osa iga kuue kuu tagant ja olen ikka ree peal.  Uskumatu, et nii umbes kuus kuud tagasi jahusid noored Forresterid ja Loganid ja Spencerid selle ümber, kes kellega koos peaks olema, kes kellest lahutama peaks ja kes kellega abielluma peaks. Täna oli ikka sama seis. Tõsi, nüüd oli jõutud pulmadeni, aga ma ei saa ju välistada, et vahepeal on see kolmik omavahel veel kolm-neli korda lahutanud ja abiellunud. "Vaprad ja ilusad" on vaieldamatult kõige sürreaalsem televiisorikogemus. Isegi Võsa-Pets kahvatub selle kõrval.
(Teleka vaatamisest olen ma vaimustuses ka see tõttu, et meil sai just telekas korda ja kuu aega teleka-pausi on selleks korraks läbi!)

Ja üks asi veel, mille peale ma nädalavahetusel mõtlema hakkasin. Esimest korda. Vist. Sest varem pole lihtsalt huvi olnud. Mind pani imestama kui raske on poest leida alkoholivaba õlut või siidrit. Ma pidin ikka mitu tiiru tegema enne kui need kusagilt nurga tagant avastasin. Miks need nii ära peidetud on?  Ja miks valik nii väike on? Ja miks on kõik alkoholivabad šampused magusad?

Veidrad mõtted...

5 comments:

  1. Mis-mis? Ma otsisin ka kaks aastat tagasi alko-vaba veini, aga ei leidnud (see-eest šampa mulle sobis, ma ju magusasõber) :)

    ReplyDelete
  2. Ma vaatasin 1999 viimati Vapraid ja ilusaid ja sinu kirjelduse järgi tundub, et ka möödunud 13 aastaga pole kuigi palju muutunud.

    ReplyDelete
  3. noh nii palju on muutunud, et lisaks sellele, et Ridge vahelduva eduga kas Brooke´i või Tayloriga abiellub, abielluvad nüüd nende lapsed. Kohe näha, et vanematesse:D
    Aga põhimõtteliselt on sul muidugi õigus, et vahet pole, kas aasta 1989, 1999, 2009 või 2019, põhiliin on ikka sama.

    Ja alkoholivaba veini ma ei leidnud ka täna;)

    ReplyDelete
  4. Tegelikult pole sul päris oigus, kui rasedustest positiivseks osutub siis see on ikkagi väga positiivne uudis, no enamusele vast :D

    ReplyDelete
  5. põhimõtteliselt küll, aga see on ka nii ja naa... kui nt rasedaks jääb 16-aastane, siis positiivne rasedustest võib ka negatiivne olla:D

    ReplyDelete