Tuesday, April 3, 2012

Hugo ja Skype'i päevikud


Väljavõte Hugo päevikust:


7 am - Oh boy! Jalutuskäik! Mu lemmiktegevus!
8 am - Oh boy! Koeratoit!  Mu lemmiktegevus!
9 am - Oh boy! Lapsed! Mu lemmiktegevus!
Noon - Oh boy! Õu! Mu lemmiktegevus!
2 pm - Oh boy! Autosõit! Mu lemmiktegevus!
3 pm - Oh boy! Lapsed! Mu lemmiktegevus!
4 pm - Oh boy! Pallimäng! Mu lemmiktegevus!
6 pm - Oh boy! Perenaine tuli koju ! Mu lemmiktegevus!
7 pm - Oh boy! Peremees tuli koju! Mu lemmiktegevus!
8 pm - Oh boy! koeratoit! Mu lemmiktegevus!
9 pm - Oh boy! Kõhu alt sügamine! Mu lemmiktegevus!
11 pm - Oh boy! Magamine diivanil! Mu lemmiktegevus!









Väljavõte Skype'i  päevikust:



183. päev vangistuses...

Mu vangistajad jätkavad mu kiusamist veidrate väikeste rippuvate objektidega.

Nad toituvad rikkalikult, värskest lihast, samal ajal kui mina ja teised kinnipeetavad oleme sunnitud toituma kuivanud krõõbikutest. Olgugi, et ma näitan väga selgelt välja  oma vastumeelsust sellise toidu vastu, olen ma siiski sunnitud natukenegi sööma, et mul jõudu oleks.

Ainuke asi, mis annab mulle jõudu vastu pidada, on unistus põgenemisest. Selleks, et neis vastikustunnet tekitada, oksendasin jälle kord vaibale. Täna närisin ühel hiirel pea otsast ja viskasin ta peata laiba oma vangistajate jalge ette. Lootsin , et see tekitab neis õudu, sest ilmselgelt näitab see minu võimeid, kuid nad lihtsalt kommenteerisid seda kui muuseas, et olen „hea väike jahimees“. Idioodid!

Täna oli neil mingi kogunemine. Ürituse ajaks pandi mind üksikkongi. Ma kuulsin juttu ja toidulõhna. Kuulsin, et mu üksikkongi heitmise põhjuseks oli see, et põhjustan „allergiat“. Pean uurima, mida see tähendab ja kuidas seda kasutada, et mul sellest kasu oleks.

Lisaks õnnestus mul täna peaaegu üks oma piinajatest tappa kui ma osavalt ta jalgade ümber keerutasin. Seda peab homme uuesti proovima, aga trepi ülemisel astmel seistes.

Ma olen täiesti veendunud, et teised kinnipeetavad on kitsed ja pealekaebajad. Koeral on mingil põhjusel privileegid. Teda lastakse regulaarselt välja ja tundub, et ta tuleb rohkem kui vabatahtlikult tagasi. Ta peab olema taandarenguga!

Ja lind on pealekaebaja. Ma olen jälginud, et ta suhtleb tihedalt vangivalvuritega. Ma olen kindel, et ta annab teada igast mu liigutusest. Mu vangistajad kaitsevad teda, ta elab ohutult kõrges puuris.


Nüüd ma siis tean, miks Skype mul kogu aeg jalgade ümber hõõrub või trepi peal ees lamaskleb. Pean ettevaatlikum olema.



No comments:

Post a Comment