Tuesday, March 13, 2012

Tegelikult on sünnipäev ikka üks päris tore päev!


Ma olen end siin ikka tihti põnevaks teinud ja rääkinud, kuidas mulle sünnipäevad ei meeldi, et liiga palju tähelepanu ja mida kõike veel. Milline jama, ütlen ma nüüd! Tegelikult on sünnipäevad ikka väga toredad. 
Mulle meeldib see, kuidas Janek hommikul kikivarvul mööda elamist ringi kolistab, otsib välja õhtul ära peidetud lilled (ma ei saa aru, kuidas tal igal aastal õnnestub need niiviisi tuppa toimetada, et ma ei näe ei kuule midagi?. Me elaks nagu maailma kõige suurimas häärberis:)) ja toob voodisse värske kohvi. 
Mulle meeldib tegelikult, et päev läbi tuleb   uksest ja aknast virnade viisi õnnesoove. Mulle meeldivad isegi  kõik need kallistused. There! I said it! 

Sünnipäev on üks ilus päev. Ja vähemalt üks kord aastas olen ma eriline! Näete:
"Ei, ma ei ole sind ära unustanud... Lihtsalt mõtlen siin, et mida nii erilisele inimesele nii erilisel päeval kirjutada... Võiks ju meenutada meie kuulsaid hetki moelavadel või neid pidusid, kui mu ema teadis, et olen sinu juures ja sinu ema teadis, et oled minu juures (tegelikult olime Dagne juures) või siis meie kuulsusrikast ajakirjaniku karjääri... Oi, neid põnevaid hetki on täitsa palju, kui mõtlema hakata ning mul on tõeliselt hea meel, et sa mul olemas oled (isegi kui me teineteisele külla ei jõua). Igatahes suured kallid sulle ja ole ikka selline nagu oled! Palju õnne sulle täna, homme, ülehomme ja kogu ülejäänud eluks!!!! Kui näeme, siis kallistame (nagu ikka :D):P"

 Elu on nagu pulgakomm:) 


Või nagu uued lillelised kummikud: 


(kummikud sain ma tegelikult küll töökaaslastelt ühe töövõidu eest inside joke`ina, aga et see kattus ka mu sünnipäevaga, siis saab öelda, et sain 2in1.)


1 comment:

  1. Jah, minu arust on ka sünnipäevad äraütlemata toredad ja eriti veel märtsikuus :-)
    Palju, palju önne!!!

    Mäemamma

    ReplyDelete