Wednesday, May 25, 2011

ÜLESKUTSE KÕIGILE KIRJANDUSHUVILISTELE!

Oled oodatud osa võtma konkursist "Oxford Parki loovkirjanik 2011"

Kõikidel suleseppadel on võimalus panna oma loomingulisus proovile ning saata meile enda kirjutatud 5-15 leheküljeline (wordis) kirjatükk. Ootame nii lühiromaane, jutustusi, novelle, miniatuure või kasvõi näitekirjandust – stiil ja teema on Sinu vabal valikul. Meie poolt on vaid üks tingimus: antud kirjatükk peab sisaldama mõtteid/ideid jätkusuutlikkusest (erinevad võimalused – nt isiklik, keskkondlik, äriline jne) sest parim idee leiab rakendust uues loodavas jätkusuutlikus arenduses Oxford Park.

Mida me hindame?

Žürii on 4liikmeline. Žürii hindab kirjutise loovust, omanäolisust, ülesehitust, süžeed, karakterite sügavust.

Mis on auhinnaks?

Peale au ja kuulsuse (jah, kuulususe, kuna võitjale korraldatakse pressikonverents ja tal on võimalus seeläbi panna alus oma kirjanduslikule karjäärile) on plaanis välja valida 10 parimat pala, mis avaldatakse kogumikuna, mille tulust 50% läheb võitjale ja ülejäänud 50% jagatakse võrdselt 9 kirjutaja vahel, kelle kirjatükk on raamatus esindatud.

Mida saab sellest Oxford Park’i meeskond?

Loodetavasti saame lugeda tulevase Tammsaare või Koidula esimesi katsetusi J. Kuid lisaks sellele on see osa meie ettevõtte jätkusuutlikkuse kontseptsioonist- toetada Eesti uusi talente.

Tähtis info:

Kirjutamiseks on aega kuni 31.juulini. Sel ajavahemikul, ükskõik millisel kuupäeval, võid saata oma jutu e-posti teel aadressile Info@OxfordPark.ee märksõnaga „Loovkirjanik 2011“.

PS! Konkursil on võimalus osaleda kõigil meie Facebooki fännidel ja kodulehel registreerunutel, vt veel: http://www.oxfordpark.ee/366est.html


Võib-olla peaks ka kätt proovima? Aga siis pean ma ju endale teise nime leidma... Häid nimesoovitusi keegi?

No comments:

Post a Comment