Wednesday, July 2, 2014

Täna olen ma uhke!

Mõnikord ikka juhtub, et ma tunnen, et jõud on otsas. Et ma ei jaksa enam. Et kõike on liiga palju. Et tahaks käega lüüa. Ja siis hetk hiljem mòtlen ma, et ei, ma ei ole allaandja, ma teen, sest ma tahan, sest ma jaksan, sest mulle on öeldud, et ma ei saa hakkama. Ma saan hakkama. Ka siis kui ma olen magamata ja väsinud. 

Ma istusin täna Diibis, lehitsesin ühe käega Eesti Naist ja teisega käega kerisin Facebooki uudiseid üles-alla. Ma vaatasin pilte ninhiljuti avatud restoranidest kui vanadest tuttavatest ja korraga tundsin ma uhkust. Ma nägin, et Diibist on eeskuju võetud. Et Diip on olnud trendsetter. Olgu see siis nõude või toitude poolest. Ma tundsin uhkust. Ma ei saa au selle kõige eest endale võtta. Ma pean tänama meie meeskonda, kes on aidanud meil Diibi selliseks muuta. Omanäoliseks ja huvitavaks. Nii et meist tahetakse šnitti võtta. See on hea tunne! 

Ja siis tuli mulle meilboksi kolm meili. Üks neist kiitis meid, Diibi tüdrukuid, et me oleme eeskujuks ja inspireerime teisigi oma unistuste nimel pingutama. Teine neist pakkus koostööd. Ja kolmas kiitis meie teenindajaid. Seda kui tublid ja asjatundlikud nad on. Mis saaks olla veel parem kiitus kui see. Ma olin uhke, et me oleme suutnud kokku saada meeskonna, kes hingab ja mõtleb ühes rütmis.* 

                                          Ma olin uhke. Täna olin ma uhke. 

                        

* meie teenindus on mõned negatiivsed kommentaarid saanud ja seepärast oleme me teeninduse kvaliteedi parendamisele ka ekstra tähelepanu pööranud. Mulle tundub, et me oleme õigel teel. 




12 comments:

  1. Sa ise aga võiks end küll kokku võtta, kuidagi väga pussakaks ja lohakaks oled muutunud. Ehk hakkaks veits liigutama ja ostaks mõned viisakamad hilbud, mitte ei lippaks ringi, nagu kaltsakas? Noh, ära imesta, miks Marek nii jahedaks ja pere suhtes hoolimatuks on muutunud... Ta ripsutab ju tiiba ühe Diibi teenindava näitsikyga ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Müts maha siis Mareki ees, et tal jaksu ja aega on siis;)

      Delete
    2. Ma loodan, et see oli praegu kellegi kohatu katse huumorimeelt demonstreerida. :) Vastasel juhul olen ma jälle üllatunud selle üle, missuguseid inimesi on olemas. Aga küllap oli nali?! :)

      Delete
    3. Noh samas tuleb ju tunnistada, et maadlen tõepoolest ca 8 lisakiloga, mis ei tee mind õnnelikuks. Ja eks muidugi Marekilegi meeldiks "vana" mina. Aga vot riietega on küll nii, et ühte stiili riideid olen kandnud ikka väga pikka aega. Juba ka Marekiga tuttavaks saades, nii et siin ei saa küll midagi ette heita. Ju siis mu stiil ongi selline kaltsakas. Moodsalt boho chic, eks;)

      Delete
    4. Tead, ma hakkasin praegu kõva häälega naerma, sest see on lihtsalt totter kommentaar, too esimene ma mõtlen. Sa võiks kas või veereda ja kanda vaid kartulikotte, aga ikkagi poleks ühegi anonüümse Perekooli Käo asi nii lollakaid asju kirjutada. Ma muidugi olen ka kohustatud rõhutama, et sinu stiil on väga lahe ja neid ülekilosid kujutad sa endale küll ette, väga särav naine oled. Ja mul on rõõm, et sa ilmselgelt ei lase sellisest Kägutamisest end häirida! ;)

      Delete
    5. Oii, jumal tänatud, et IP-aadressi on läbi teatud instantside võimalik tuvastada. Seda võiks ju kohe avaliku laimuna käsitleda.

      Enivei - palju jaksu ja edu sellise kommentaari kirjutajale ja edaspidiseks teadmiseks: maakera on ümmargune!

      Delete
    6. Ah mis seal ikka lasta end häirida. Igaühel on õigus oma arvamusele ja noh nagu ma ikka ütlen, karma is a bitch...küll Kägu kunagi oma jao saab;)

      Delete
  2. Loe ja imesta, kui sapised võivad inimesed olla! Ehk on see hoopis kadedus ja eestlaslik õelus kogu aeg köiges halba näha ja kritiseerida.
    Mina olen küll väga uhke, et mul selljne tegus sõbranna on! Jätkake samas vaimus!
    A.

    ReplyDelete
  3. P.s. Arvestades, milliseid kliente teie teenindajatele aeg ajalt satub ja nad saavad nendega suurepäraselt hakkama, siis pole ka teeninduse kvaliteedil midagi viga ;)
    A.

    ReplyDelete
  4. Aiaa, milline õelus... Kui on midagi öelda, siis tõestagu, niisama lahmida on madal. :(

    ReplyDelete
  5. Ei saa aru mis lisakilodest on jutt, ausõna. Siia postitatud fotodelt näen küll pigem kõhna Eveliisi ;) Ja isegi kaunimat, kui nendel vanadel fotodel! Ära tee sääsest elevanti ega liigset stressi endale!

    ReplyDelete
  6. Kui midagi sellist jaburat lahmida, ära ole aralt anonüümne. Tundub tõesti, et kadedus on mängus. Eveliis ole uhke enda üle ja jätka sama tublilt.

    ReplyDelete