Thursday, July 10, 2014

Kaugjuhtimisel Mon Amie moeshow korraldamine

Hahh! Elu on ikka naljakas küll. Ma olen ju justkui puhkusel eksju. Ometigi on läinud nii, et kõige rohkem sebimist jääb just neile puhkusepäevadele. 
Kui MiMoST moeshow jääb augustisse ja selle organiseerimisega on veel aega, siis Mon Amie moeshow toimub DIIPis juba 20.07. Mina jõuan Norrast tagasi 18.07. Seega tuleb kõige suurem organiseerimine ära teha meili ja telefoni teel.  Kas ma seda juba mainisin, et ma suurema osa ajast veedan ma kusagil Rootsi ja Norra mägedes ning metsades, kus WIFIga on kehvad lood ja oma netiga ma enam, peale viimast Rootsis korraldatud 250-eurost telefoniarvet, liiga palju netis olla ei taha? Või seda, et mul pole telefoni. Et ma saan vastata ja tagasi helistada vaid viimasele numbrile? Ja et suurema osa ajast veedame me autos ringi sõites. Stockholmist Oxelösundi, Fjällbackenisse, Haldenisse ja Oslosse. Ehk siis teiste sõnadega on selle ürituse korraldamine sellistes tingimustes üsna korralik väljakutse. 

Aga. Ma olen alati öelnud, et miski pole võimatu. Mulle meeldivadki väljakutsed. Kuigi mitte sellised, kui viis päeva enne Norra kohtumise toimumist mu olemasolevad sponsorid alt ära hüppavad ja ma vaid eitavaid vastuseid oma meilidele saan. Et nii vahva üritus küll, aga kahjuks seekord me siiski ei osale. Kuid see selleks. Hetkel. Norra projekt toimub alles septembris. Sinnani on veel aega. Seniks lähiaja projektid. Nagu Mon Amie lastemoeshow. 

Loomulikult jääb mul aega ka puihkamiseks. Rööprähklemine on ju ühe korraliku ema lemmiksõna:) Ja kui on midagi, mis on ilusam kui Eesti suvi, siis on see Rootsi suvi. 

Õnneks on Mon Amie turundusjuht väga vahva ja tegus naisterahvas, kes suurema organiseerimise enda peale võttis. Tema peab ju kokku sobitama riided ja lapsed ja vanemad. Õnneks on mul tore väike õde, kes suudab mulle kiiresti valmis teha reklaamlehed. Õnneks on mul vahvad sõbrannad, kes tulevad appi dekoratsioonide valmistamisel. Õnneks on mul täitsa tore ema, kes Idat hoiab, et mina saaksin meile saata (ja blogida). Õnneks on mul Toomas, kes aitab ürituse tarbeks menüü kokku panna. Õnneks on mul palju abikäsi. Minu asi ongi kõik see kokku toimima panna. Sellega saan ma hakkama ka kaugjuhtimisel ja puuduliku neti ning katkise telefoniga. Mul on nii hea meel selle ürituse üle. 

Täpsem info tuleb küll alles uue nädala alguses, kuid nii palju julgen ma juba öelda, et tark on kohad ette kinni panna. 
Samuti tahaksin ma teada, kas minu blogi lugejate seas on ka moeblogijaid, kes seda üritust oma blogis kajastada tahaksid. Eelduseks kvaliteetsete piltidega ja (laste)moele suunatud blogi. Võtke minuga ühendust: eveliis@diipresto.eu



5 comments:

  1. Eelmine kommentaar läks vist kaotsi, aga väga lahe ettevõtmine ja soovin edu!
    Kui pisikestest modellidest puudu peaks olema, siis mul on üks imeline kolmene pakkuda :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seekord on modellideks lapsed vanuses alates kuuendast eluaastast, aga tuleviku jaoks (kasvõi juba augusti ürituseks) panen kõrva taha. Kirjuta mulle meilile.

      Delete
  2. Kindlasti kutsu see vahva blogija:

    http://www.tuduluu.com


    See on ainuke laste(moe)le suunatud blogi, mis korraga pähe turgatas :)

    ReplyDelete
  3. Ma loodan et laste moeetendused hakkavad toimuma iga kuu ja ühel sügisesel showl osaleksin ka oma kudumite kollektsiooniga :) Mõnusat rööprähklemist sulle!

    ReplyDelete