Wednesday, October 12, 2011

42. punkt - Olen romantiline

Norrast tagasi jõudes tekkis mul vastupandamatu soov oma kallist abikaasat üllatada ja romantiline olla. Umbes selleks ajaks kui ma tean, et ta koju jõuab, süütasin küünlad, tõstsin lauale veini ja veiniklaasid, valmistasin vahelduseks tavapärasele pläustile veidike peenema pastaroa ja jäin ootama.
Kui ma olin jõudnud toitu kolm korda soojendada, peaaegu pool pudelit veini ära juua ja vaadata, kuidas küünlad olid juba poole peale ära põlenud ning lõpuks ka üksinda ära süüa ja end koos arvutiga diivanile kerra keerata, saabus ka Janek. Kuigi ma olin endale lubanud, et ma ei mossita, oleksin ma pidanud ennast siiski nii palju tundma ja teadma, et seda ma ei suuda.
"Noh mis sa nii tujust ära oled?" küsis Janek.
"Ma ei ole tujust ära, ma vaatan telekat," valetasin ma.
"Ahah," ütles Janek ja tõstis endale taldrikule portsu neli korda soojendatud toitu. Järgnevad pool tundi veetsime me vaikides ja telekat põrnitsedes.
"Mis sul viga on?" kordas Janek oma küsimust.
"Midagi," valetasin mina uuesti ja mõtlesin endamisi, et on jobu, kuidas ta aru ei saa, et ma ootasin teda (ja romantika valguses ehk ka natuke kiitust ühe tillukese töövõidu eest, sest olgugi, et ma ise olin endaga rahul, ei teeks vahel natuke kelleltki teiselt tulnud tunnustust ka paha).
Tunni aja pärast mu jonn lahtus. Ülejäänud õhtu veetsime me teleka ees rääkides tööjalanõudest ja tööohutusest. Romantika meie moodi!
Aga jonnakalt tõmban ma 42. punkti listist siiski maha ja ütlen, et tehtud! Sest mina ju olin romantiline:D
Hea on, et ma ei püüdnud Sex&TheCity Samantha moodi romantikat teha ja end sushiga kaetuna köögilaual pikali olles meest oodata. Ma oleks lamatised saanud või surnuks külmunud selle aja peale. Või siis oleks mu aplad kassid + koer mind selle aja peale ammu nahka pistnud. Õnneks/kahjuks ma muidugi ei kujuta ette, mis võiks mind inimsushina köögilauale üldse ajada:D

Ja veel ka 43. punkt sai täidetud. Ma ausalt vaatasin ära t e r v e jalgpallimängu. Ilma igasuguse sohita. Veidike küll sunniviisiliselt, aga ikkagi. Külas olles lihtsalt ei jäänud muud üle. Ma ei saa ju minema kõndida või võõra inimese kööki kraamima või pesu triikima hakata. Nii ma ta ära vaatasingi. Pean isegi tunnistama, et kõige hullem ei olnud. Kuigi mu meelest oleks täitsa piisav aeg palli taga ajamiseks max 45 minutit.

1 comment: