Sunday, August 28, 2011

Pühapäevad & sport


Kunagi ei meeldinud mulle Lillehammeri pühapäevad. Kogu linn oli nagu välja surnud, tänavatel ei liikunud kedagi peale mõne üksiku perekonna, kes enne pühapäevast vahvlite söömist oli otsustanud tillukese jalutuskäigu teha, kaubanduskeskused olid suletud ja telekast ei tulnud midagi peale norra naiskoondise käsipalli võistluste ülekannete, mida ma ju ometi vaadata ei kavatsenud. Ma olin pahane, et telekast mitte midagi mõistlikku ei tulnud. Enne hilisõhtut.

Terve tänase Ussipesa pühapäeva on telekast tulnud vaid sporti. Kõigepealt MM, mille vaatamise ajal suutsin ma kogu triikimata pesu ära triikida ja siis kui telekast lõpuks algas "Meeleheitel koduperenaised"(mis sellest, et kordu ja nähtud), algas ka vormel. Veel sporti! Ja olgugi, et Janek jääb alati umbes poole peal magama, ei saa ma siiski kanalit vahetada, sest siis ärkab ta üles pahandades et tal vormelit vaadata ei lubata;)

Niisiis Ussipesa pühapäevad hakkavad meenutama Lillehammeri omasid, kui telekast vaid sporti sai/võis/oli vaadata.

3 comments:

  1. Lillehammeris muidugi käsipalli ei mängitud. Aga üldistusena kõlab see palju luulelisemalt kui lihtlabane spordipühapäev.

    ReplyDelete
  2. Aastal 1999 täitsa mängiti - http://www.vg.no/sport/haandball/artikkel.php?artid=7396275

    ReplyDelete
  3. Ja telekast tuli igal pühapäeval küll ainult sporti, oli see siis käsipall, vörkpall vöi möni muu pall

    ReplyDelete