Monday, March 14, 2016

Sõltuvus


Mäletate ma tutvustasin teile mõnda aega tagasi Fabula raamatuäppi (SIIN). Ma ei olnud kunagi varem e-raamatuid lugenud, sest see tundus kuidagi nii vale, aga tegin esimese raamatuga proovi ja täna ütlen teile käsi südamel, et olen sellest äppist täiesti sõltuvuses. 
Kuna ma võtan osa ka Lugemise väljakutsest, kus on vaja lugeda korralik ports raamatuid, olen ma olnud vägagi õnnelik, et nii mõnigi raamat saab läbi loetud nii, et ei pea "telliskivi" käekotis kandma. Hetkel loen ma Donna Tartti "Ohakalindu" (ma ei ole veel veeranditki läbi lugenud, aga see on väga kaasahaarav, ma kogu aeg mõtlen, et mis edasi saab). "Ohakalind" on aga korralik "telliskivi" - oli seal 600 või 800 lk ja mõelda vaid kui peaks seda kogu aeg kotis kaasas kandma. No vot, sellepärast on Fabula äpp jube praktiline.

Ma saan peatüki või paar läbi lugeda bussi oodates, rongis kasvõi ühe peatusevahe sõites, sest olgem ausad, kõik need sellised ootamise hetked oleks mul telefon niikuinii näpus. Aga nüüd selle asemel, et Facebookis üles alla scrollida või kellegagi mõttetult chattida, loen ma raamatut. Muidugi on iPadist kordi mugavam lugeda, kuid seda ei viitsi ma kogu aeg kotist välja võtta. Telefon on mul aga kogu aeg taskus.  E-raamatud on ikka üks paganama äge leiutus. Rongisõidud Oslosse ja Stockholmi on Fabula seltsis väga kiiresti läinud. Kui ma ei eksi, siis ma nägin, et ka Stigi "Minu Kennedy" oli neil valikusse tulnud. Minge uudistage natuke, hetkel saate seda teha tasuta kui aktiveerite koodi "PAABEL" (vt siit lähemalt)

Sandra M, Berit, Mariann, Kristiina ja Anete J, kes te "pidupäeva giveawayst" osa võtsite, saatke mulle Diip kunstiinimene Facebooki lehe sõnumitesse oma meiliaadress, saadame teile meilile lugemisõiguseks koodi.



PS: Seda postitust ei ole mult keegi tellinud ja keegi ei ole mulle selle eest maksnud. 

No comments:

Post a Comment