Friday, September 18, 2015

All is vanity and everybody's vain. (Jerome K.Jerome)

Ah, lepime kohe alguses kokku, et see siin on puhas edevuse postitus.

Esiteks sai Ida endale pesuehtsa Mariusgenseri. Nüüd võib teda Norra mõistes stiilseks nimetada:) Jääb vaid loota, et ühel ilusal päeval tahab keegi mulle ka sellise kingituse teha. Mariusekampsunist kirjutasin ka selle nädala Pere ja Kodu lastemoeblogis (LINK

      


Teiseks jõudis minuni pakk Külluslikud Etnokudumid jakkidega. Jummel, kus see kollane jakk kohe karjub "Eveliiiiiiiiiiiiiis!". Minu väsinud olekut ärge pange tähele, või noh, võite tähele panna, aga ärge siis pahandage, et sellise välimusega siin "eputan". Eilne päev algas nimelt 03:30 ja sisaldas kaheksatunnist autosõitu. 


Kolmandaks tahaks ma, et mul oleks kapis olemas KÕIK Whatever Bags t-särgid. Need on maailma kõige ägedamate tekstidega. Kottidest ei hakka ma isegi rääkima. Ma mõnikord ikka täitsa kadetsen, et ma ise millegi nii lihtsa, aga geniaalse peale ei ole tulnud. Whatever Bags on kusjuures ka minu eeskuju ja tugi. Kairi positiivsus ja loomingulisus on tõeliselt nakatav. Ma tahaks samasugune olla. 


Neljandaks pean ma lihtsalt jagama seda pilti, kui me paduvihmas külla läksime ja väike fashionista keeldus käekotti koju jätmast. Muidugi. Inimeses peab kõik kaunis olema. 


Viiendaks tahtsin ma näha, kuidas Ida neis N.O.R.A kudumites, mida ma ise nii armastan, välja näeb. Pean ütlema, et nüüd hakkasid need asjad mulle veel rohkem meeldima. Muidugi sobiks siia komplekti paremini villased sukad ja matkasaapad, kuid me ei ole veel päris sügis-režiimile jõudnud ja nii tuligi selline linnatüdruku-look;) 




Ma ju ütlesin, et puhas edevuse postitus. Ei midagi sisukat. Mul on tegelikult pooleli paar raamatuarvustust, kuid ma ei ole kohe kuidagi täna sügavaks sisuks valmis. Väsimus annab ikka veel tunda. Õnneks on täna reede. Oot, aga mida see fakt muudab? Suurt ei midagi, sest (üksik)ema olles on see vaid üks suht sarnase sisuga päev nagu ülejäänud kuus. 








14 comments:

  1. Loomulikult kõik muu ka ilus, aga palun ütle, mis ilusad sukapüksid Idal esimesel pildil jalas on? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui ma vaid oskaks aidata. Mu sõbranna kinkis need Idale ja ma kohe kardan seda päeva kui need talle väikseks jäävad:D

      Delete
    2. Appi kui kahju, need on niiii ilusad, et ostaks endalegi :)

      Delete
    3. Ma võin muidugi sõbrannalt küsida, ehk ta sheerib meiega infot. Need on tõepoolest imeilusad. Ma pole isegi raatsinud neid talle jalga panna, aga siis meenus, kuidas mulle kunagi vanaonu Rootsist tosse saatis ja need kappi pandi "õiget hetke ootama" ja nii nad väikseks jäid:)

      Delete
    4. Aitäh, Karin P. Oleks ka imelik kui ma nüüd midagi muud ütleks, sest oma laps on ju ikka imearmas, aga ta no ta tõesti on. Viimasel ajal teeb ta veel nii imearmsaid asju ja siis mul on ikka vahel süümekas kui ma teda 24/7 armsaks ei pea, vaid hoopis pahandan temaga. Aga no iseloom see-eest on tal mõnikord ikka mitteimearmas ka:)

      Delete
    5. Calzedonia-nimeline firma on need sukkpüksid

      Delete
  2. Väga lahe linnatüdruku look kudumites! Nora tervitab Idat päikselisest Albaaniast!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Need kudumid on siin ilmastikus lausa asendamatud. Sügis käes ja lasteaeda minek ees, mul on kahtlane tunne, et ühed püksid saab Ida endale sünnipäevaks. Ida ütles "sau" vastu teile! Ja mina ühinen.

      Delete
    2. Nora poolt on püksid Idale sünnipäevakingiks :) Meil siin on nii soe et kudumeid ei lähe veel niipea vaja!

      Delete
    3. Oi, Anary, see oli nüüd küll nii tore üllatus. Jube kurb, et Ida ema kobakäpp on ja midagi sama ägedat vastu ei oska kinkida (kellelegi). Igal juhul suur AITÄH! Nüüd mul on tunne, et Idast saab lasteaia fashionista;)
      #jakadestanteiesoojailma

      Delete
    4. Unustasin öelda, et ka üks kampsun reisis Soome (y)

      Delete
  3. Sul on nii armas ja moekas/stiilne tütar, lausa tore vaadata :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh:) Keegi peab peres seda ka olema;) Tegelikult on mul hea meel, et ma veel saan teda oma maitse järgi riietada, tema iseloomu vaadates, siis varsti ei ole mul mingit sõnaõigust. Ootan kohe huviga, et mis siis tema maitseelistusteks saab

      Delete