Friday, February 3, 2012

Kiire tüdruk

Eile potsatas mu meilboksi kummaline arve. Sellel seisis, et olen oma kaardiga ostnud 3x 0,5 Krusovice ja 1 x snacks. Keele järgi otsustades Rootsis.
Kõigepealt ehmusin surnuks, et keegi on mu kaardi andmeid kopeerinud ja hullab nüüd sellega kusagil Skandinaavias. Igal juhul väitis dokument, et peaksin maksma 214,00 raha. Mis raha, ma ei tea. Võib eeldada, et SEK'e.
Vaatasin konto väljavõtet. Kõik, mis arvel olema pidi, oli seal olemas. Kummalistest õlleostudest ei rääkinud midagi.
Uurisin dokumenti uuesti ja avastasin oma uueks üllatuseks, et õllejoomine oli toimunud 21.12.2011. Ma suudaksin mõista, et pärast kolme õlut ma lihtsalt ei mäleta, mille eest maksin, kuid Rootsis käimist peaksin ma ju ometi mäletama!
Niisiis on kõige loogilisem järeldada, et mingitel segastel põhjustel istusin ma seda mäletamata Rootsi lennuki peale, jõin kohapeal ära kolm õlut, närisin snäkke ning istusin siis uuesti lennuki peale, et kenasti õhtuks tagasi koju jõuda. Kiire tüdruk ma ütlen. Ja ilmselgelt ka väga rahakas. Kui paljusid inimesi te tunnete, kes lõunapausiks lendavad Rootsi õlut jooma? (Ja ma ju isegi ei tea, kas piirdusin Stockholmiga, või käisin kusagil palju kaugemal:))

Vaid üks küsimus jääb siiski vastuseta. Kui ma oma kaardiga olen juba need ostud teinud, miks ma peaksin siis veelkord maksma? (Tegelikult jääb vastuseta siiski päris palju muid küsimusi ka.)

2 comments:

  1. Meenub üks anekdoot, miskipärast Norrast (kuigi nähtavasti kohandatav ka Rootsile ja Stockholmile):
    Kaks Oslo meest vestlevad ja üks väidab, et tema hinnangul peaks Aafrika suht Oslo lähedal olema.
    "Miks sa nii arvad?"
    "Meil on tööl üks neeger ja see käib lõuna ajal kodus söömas."
    Sinu moodi. :)

    ReplyDelete