Monday, February 21, 2011

Külmast (loe: vihast) sinine


Ärkad kell kuus, käid duši all, paned riidesse ja sammud reipalt õue, et auto sooja panna...kui hakkab pihta jälle sama vana nali, mis enam ei ole naljakas. Loomulikult ei lähe auto käima. Loomulikult. Ja trall hakkab pihta. Aku tuppa, laadima. Välja, proovime autot käivitada. Tulutult. Aku tuppa, laadima. Välja, proovime autot käivitada. Tulutult. Neljanda tulutu korraga on tahtmine Ruudolf vanarauaks müüa. Oleme Janekiga üksteise peale tigedad, et tööle ei saa, just nagu kumbki meist oleks külmas ja Ruudolfi jonnakuses süüdi. Omavahel enam ei räägi. Lihtsalt põrnitseme tigedalt üksteisele otsa.
Lisaks sellele on Skype otsustanud meile üllatuse valmistada ja nurka pissida. Janek on vihane nagu oleks mina süüdi. Koristan üllatuse vaikides ära.
Janek läheb uuesti autot käivitama. Vol 5. Või 6. Hoian hinge kinni. Pöidlaid pihus. Loodan, et nüüd ometi õnnestuks. Aga ei, näen juba aknast, et ta sammub tagasi toa poole, aku süles, veel vihasem kui enne.
Faaaaaaaaakkkkkk!!!!

9 comments:

  1. Kahju küll ja ometi oli täna hommikul õues isegi juba soojem :) - meil näitas kraadiklaas maja seina peal tuulevarjus ainult -19 kraadi. Aga autot ma isegi enam ei ürita näppida - varsti kevad, küll siis üles sulab. Õnneks bussipeatuseni ca 500m.

    ReplyDelete
  2. no ma ei oska enam ei nutta ega naerda, -28 saime käima ja -15 ei saa:( Ma ei taha enam autost sõltuda!!!!!

    ReplyDelete
  3. Rumal küsimus vbla - kas ei tahaks uut akut proovida? et see ei pruugi aidata, aga noh.... ehk tasuks see investeering end ära närvide säästmise arvel?

    ReplyDelete
  4. tundub, et asi polegi vist akus, vaid hoopis kütuses...sest kui päike oli tund aega autot soojendanud, läks see ka käima.

    ReplyDelete
  5. Nojah, selle peale ei tulegi... AInus variant päriselt teada saada on vist paak tühjaks lasta ja uus kütus sisse, mis võib küll päris kulukaks lõbuks osutuda.
    Ma vist enam ei sõitle meest, et ta ostab kütust nats korralikumatest tanklatest (loe: Statoil), et ehk seal on korralikum... Siiani pole sellega häda olnud ka.

    ReplyDelete
  6. me ka omaarust ostame korralikest, kus selliseid probleeme olla ei tohiks, aga....:(
    Kevad võiks tulla, sest mõtlen õudusega homse hommiku peale!

    ReplyDelete
  7. No hoiame pöialt, et homme õnneks läheks. Oma auto pihta ka:)

    ReplyDelete
  8. Mis marki on rudolf? Mis mootoriga ja mis väljalaskeaasta?

    ReplyDelete
  9. Rudolf, vahel ka Ruudi, on sarjast "Opeli naljad" :D.

    ReplyDelete