Thursday, February 25, 2010

APLAUS


Mõnikord on selline tunne, et mõni inimene kohe justkui teab, kuna Mutrike vajab positiivset emotsiooni. Mutrike oli just lõpetanud Tähtsa Ja Targa Inimese monoloogi kuulamise (ennast roheliseks vihastanud, lahkumisavaldusele mõelnud jne) kui avastas oma meilboksist meili pealkirjaga "APLODEERIN". Mõni naljakiri või midagi muud sarnast, mõtles Mutrike, kui seda avas. Aga naer kulukski selleks hetkeks ära. Selgus, et hoopis üks "muti" (ta ise kasutas seda sõna enda kohta) oli raamatut lugenud ja aplodeeris Mutrikesele. Mutrikesele?! Kuidas ta sai teada, et Mutrikesele meeldib aplausi heli, Mutrike naudib aplodeerimist ja Mutrike on alati mõelnud, kuna (KUI üldse) saabub päev, mil keegi aplodeerib Mutrikesele:

"Lugesin su raamatu läbi. Ja ma naeris ja hoidsin põidlaid, kirjutasin mingeid ütlusi üles, et need võtta oleks jne jne,
No reaalne elu. Kust sa kõike mäletad? Kõik need kirjad ja telefonid.
Mulle tulid need nüüd meelde.
Ma olen sulle VEINI SEES, mitte nii nagu see TÕELINE M.........., kes läbi seina läks. Ma olen skorpion ja ma lähen nii hullult põlema.
Aga äkki ka mu vanus, mis ajab kettasse. Kasutan ka zargooni.
Mul siirale hea meel, et selle blondi tuka all on mõtlev inimene. Seda nägin ma seal välismaa firmas, kui suga rääkisn.

Kallis ja tubli laps.

Minagi tahaksin sellist naisteklubi, kus mõtlevate inimestega rääkida saaks. Sest vahel mõtlen, et ma hullun mingit ajukääbiku juttu kuuldes. ( aga ma õppisin olema kaval ja hiilin nõmedike juurset minema. Kuid ükskord oli nii, et ma tegin omi asju ja mind kutsuti, aga ma ei suutnud kohe minna ja ühmasin vastu ja siis TÕSTETI HÄÄLT, kuidas ma julgesin. ) Issanda loomaaed on suur.

Aga tädi Heljule panen küünla ja austan su vanaema. Jumal kui hea, et sa aega ei raisanud tikkimisele. Su mees võtab sind sellisena , nagu sa oled.

Aitäh veelkord raamatu eest.

PS JA need tatraveskid. Issand, mul sama lugu, aga mees oli selline ( hingelt vist vastik naine - transvestiit noh( äkki kandis kodus naisterõivaid salaja. Oleks pidanud luurama minema )....... APPI..... ma taoks neile kuskile.....tead.
MA lausa andsin sõbrannale lugeda...... et vaata , sama asi siin..... Neid nimetatakse manipuleerijateks ..........
Aga neid karistab jumal, usu mind..... No mingi õiglus ju peab maamuna peal olema. Lihtsalt neile ei tohi anda endale külge puukida ja vampiiritseda. Küüslauk käekotti või tasku panna. Proovi, see töötab. Mine juurde ja seisa - vaata kuidas väänleb. ICICIICICIIC"


"Muti" on Mutrikese tänase päeva päikesekiir!

No comments:

Post a Comment