Thursday, September 17, 2009

Поле Чудес




Mis saab siis kui maria on kaks päeva kodus haige ja kolmandal päeval otsustab siiski tööle tulla, sest mõned asjad jäid ootamatu haiguse tõttu kuidagi ripakile? Õige vastus: Nii palju on juhtunud, et Maria on rongist maha jäänud. Totally! Ja kõik on vahepeal peapeale keeratud, nii nagu ei oskaks aimatagi - Поле Чудес täiesti!

Esiteks hakkab kõik pihta sellest, et firma B raamatupidaja on Mutrikeste peale kaevanud, et nemad ei saa oma tööga hakkama, teevad kõike valesti ja firma B raamatupidaja on tõsiselt mures. Loomulikult ei ütle firma B raamatupidaja, et 96% probleemidest saab alguse tema lollusest, tema soovist mitte näha kaugemale oma ninaotsast, tema paanikatekitamise oskusest, loomulikult unustab ta sellised asjad mainida. Aga no see selleks, kui Mutrikeste vastu on ristisõda alustatud, siis ei olegi suurt midagi teha, kui tõdeda fakti, et Mutrikesed on lollid.

Näiteid? Palun.

1. 9.06 saadab Maria firma B raamatupidajale arve X. Maria ei tea, et sellest on juba poleemika olnud, et kuupäev on vale ja see on juba parandatud, kõik peale Maria teavad seda - Maria tahab lihtsalt tööd hästi teha ja saadab selle edasi
2. 9.08 saadab Firma B raamatupidaja Mariale küsimuse, kas ei ole mitte arve vale kuupäevaga
3. 9.09 heliseb firma A pearaamatupidaja telefon, helistab firma B raamatupidaja paanikas, et midagi on valesti ja Mutrikesed ei saa hakkama om atööga
4. 9.13 saadab firma A pearaamatupidaja õige arve Mutrikesele ja firma B raamatupidajale
5. 9.15 KUI FIRMA B RAAMATUPIDAJA ON JUBA ÕIGE ARVE KÄTTE SAANUD, saadab ta Mutrikesele kirja:
"Sain just teada, et sellel arvel ongi juba kuupäev muudetud. pearaamatupidaja saadab meile selle uuesti.Seda on väga oluline jälgida, et Firmast A oleks arve tehtud sama kuupäevaga kui kaup välja läheb, sest muidu võib juhtuda, et Firma B müüb midagi enne kui saan selle sisse võtta.Palun katsuge seda jälgida."
6. Kõik on õige, aga kui kaup läks välja reedel 11.september ja jõudis kohale 15. september, teisipäeval, aga arve tehti 14.september esmaspäeval, siis kas tõepoolest laupäeval pühapäeval, kui kõik puhkavad, toimus meeletu ost-müük?
7. Miks on vaja selliseid märkusi teha? Eriti kui sa juba oled arve saanud. istud arvuti taga ja ootad, kuna saaks midagi lahmida, MIDAGIGI.
8. ja kui viga on firma B laos ja selle mitte vastavuses arvetega, siis tuleks ju sealt pihta hakata, sealt uurida, mitte saata firma A pearaamatupidajale kirja LOOTUSES, et Mutrikesed on eksinud. Seekord Mutrikesed küll ei eksinud, aga kiri saadetakse ikka selline: "tundub, et osa arveid on firmast A tegemata. Kas selle kauba arve, mis läks 2.september, on tehtud?"
2.september ei läinudki midagi, arvet ei saanudki tehtud olla, see kuna firma B võtab lattu augustikuu kaubad ei puutu meisse, enne kui targutada, et "vaatasin et tänase seisuga on thetud vaid üks varuosa arve 14.septembri kuupäevaga, kui see on sama kaup, siis palun muutke see kuupäev varasemaks" võiks vaadata, et septembris ongi vaid üks kaup läinud, 11. september, arvega 14. september.
9. Ja siis veel kirjutada pearaamatupidajale:
"Kuna Mariat ei ole, siis ma olen natuke mures, kas ta saab nende arvete leidmise/tegemisega hakkama. Kui aega saad, äkki saaksid ise kontrollida, mis värk sellega on."
Mures MY ASS! Selle nimi on vigade otsimine, kaebamine, selja taga susimine - oleme lihtsalt jalus!

Ja pole siis ime kui tekivad vead, kui kõigele tuleb reageerida ülehelikiirusel, sest muidu ei tee sa tööd, muidu ei saa sa oma asjadega hakkama, muidu......

No comments:

Post a Comment